Doma

Hriešny zoznam II (14)

26.9.2020 od 01:50 do 02:35

II. 12
Georgia po tom, ako sa stratí svadobná torta žiada Riley, aby sa viac zapojila do príprav jej svadobného dňa. Derek sa ponúkne Selene, že ju bude na Georginej svadbe sprevádzať. Kyle povie Riley, že má ponuku práce, ktorá by mohla zlepšiť finančné prostriedky ich rodine a Riley nemá na výber len sa priznať, že je majiteľkou Rubu. Evan prosí Dalea, aby mu poradil čo robiť, aby získal Shelby. Nováčikovia na polícii dostanú tajnú úlohu prešetriť všetky masážne salóny, či neposkytujú sexuálne služby. Kyle sa ponúkne Georgii, že jej zoženie novú svadobnú tortu, aj keď obrad má byť už za hodinu. Selena na svadbe prejaví skutočný záujem o Dereka.
II. 13
Aj napriek tomu, že sa Kyle nasťahoval domov, problémy neprešli. Dokonca sa viac vyhrotia, keď Kyle pozve Travisove futbalové mužstvo nech u nich prespí, bez toho, aby sa opýtal Riley. Lacey a Dale musia pripraviť dom na príchod nového člena rodiny - požiadali o adopciu. Georgia si myslí, že Riley riskuje, keď sa dobrovoľne zapojí do práce na charitatívnom golfovom turnaji. A jej obavy sú oprávnené. Jeden zo stálych zákazníkov Rubu sa k Riley správa až príliš familiárne. Sudca Hollis Overton ubezpečí Riley, že keď bude opatrná, nemusí sa ničoho báť, čo sa týka jej podniku.
II. 14
Zatiaľ čo je Kyle doma spokojný, Riley je znepokojená, čo by sa mohlo stať, keď vyjde najavo všetko o prostitúcii v Rube. Georgii sa zdôverí, že zoznam je preč a podozrieva Grega Carlylea. Aby ochránila seba, svojich klientov, Georgiu aj personál, prikáže Selene zničiť finančné záznamy aj knihu návštev. Kyle je sklamaný, keď sa dozvie, že jeho pracovná ponuka trénera futbalového mužstva v škole je v skutočnosti práca obyčajného údržbára. Lacey a Dale sú len kúsok k tomu, aby si adoptovali dieťa. Vybrala si ich mladá matka, ktorá sa toho svojho chce vzdať.
II. 15
Kyle a Evan sú si istí, že je Riley v nebezpečenstve. Ona ale tvrdí, že má všetko pod kontrolou. Do svojho plánu získať zoznam späť zapojí aj Georgiu a Nikki. Linette sa rozhodla ukončiť svoje liečenie, presťahovať sa do Austinu a so starou známou si otvoriť kadernícky salón. Riley sa potrebuje dostať do striptízového klubu a preto sa prezlečie za striptérku a vyberie sa na konkurz. Okamžite padne do oka Gregovmu manažérovi Buddymu. V tom Georgia zatelefonuje ako anonym o oznámi policajnú raziu. Buddy okamžite informuje Grega a Riley využije situáciu, aby sa dostala do trezoru a zoznam ukradla. Evan sleduje Riley cez bezpečnostné kamery. Okamžite upozorní Kylea, že Riley je v nebezpečenstve. Keď sa Greg dozvie, že ich podviedli uteká do Rubu. Riley nemá na výber - podpáli celý podnik, aby zničila úplne všetko, čo by mohlo ohroziť ju a jej rodinu...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist