FANDA

Kobra 11 XXIV (16, 17)

26.9.2020 od 05:55 do 07:35

Originální název: Undercover
Krátký popis: Ben a Semir dostanou od informátora tip na Rubena Frosta, burzovního makléře odsouzeného za podvod, který utekl z vězení a zabil policistu. Říká, že ví o jeho dalších zločinných plánech, ale než s nimi stačí Semira a Bena seznámit, Frost ho před jejich očima zastřelí a unikne jim.
Rok výroby: 2004
Délka (min): 46
Typ seriálu: akční, drama, komedie, krimi, thriller
Země: Německo
Režie: Holger Gimpel
Scénář: Frank Koopmann, Jeanet Pfitzer
Hrají: Erdogan Atalay (Semir Gerkhan), Christian Oliver (Jan Richter), Peter Davor (Thomas Wiemeier), Sotiria Loucopoulos (Yvonne Bröker), Dirk Borchardt (Ulf Lintas), Gerald Alexander Held (Alexander 'Zar' Millberg), Charlotte Schwabová (Anna Engelhardt), Carina N. Wieseová (Andrea Schäfer)

Popis filmu: Semira si vyžádala zemská policie a je nasazen jako tajný agent do organizace zlodějů a překupníků luxusních aut, která spolupracuje s ruskou mafií. Semir má za úkol odhalit tajemného šéfa gangu známého pod jménem Car, ale netuší, že jeho nadřízený, vrchní komisař zemské policie Wiemeier, Cara zná a chce si s ním vyřídit svoje osobní účty. Semir si získá Carovu důvěru, ale nakonec je stejně odhalen a při dramatickém boji s komisařem Wiemeierem o zatčeného Cara přijde málem o život.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist