Doma

Hriešny zoznam II (10)

19.9.2020 od 01:25 do 02:10

II. 9
Selena konečne dostane rozvodové papiere. Priznáva sa, že je vydatá za Joeyho Corsalliniho, ktorého už roky nevidela. Selena sa chce rozviesť čím skôr a nahnevá ju, keď si Joey pýta 30 000 dolárov za spoločné kone, ktoré so Selenou vlastnia. Kyle sa snaží s Rileyinou neverou vyrovnať. Dale mu chce pomôcť a ponúkne mu miesto v jeho kapele. Lacey sa to nepáči, no keď ju Riley požiada, aby dala Kyleovi šancu, zmení názor. Rileyin klient poradí Selene, aby sa koní vzdala. Selena prisahá, že peniaze zoženie a predá preto jedinú cennosť, ktorú má - svoju zbierku kabeliek. Lacey konfrontuje Kylea, že spravil veľkú chybu, keď Riley s deťmi opustil. Kyle priznáva, že v minulosti spravil chyby, no nezastaví sa pred ničím, keď chce svoju rodinu získal späť. Aby si získal opäť Rileyinu dôveru, pozve ju na rande, na koncert ich kapely.
II. 10
Všetci netrpezlivo čakajú na Georginu svadbu. Riley je prekvapená, keď ju Kyle pozve na jazdu na koňoch. Lacey sa zatiaľ vyberie po veci, ktoré zabudli doma a v momente keď vchádza vybieha von zlodej, ktorý ju doslova prevalcuje. Riley sa bojí, že niekto má záujem o zoznam klientov. Od Georgii dostane na ochranu zbraň. V nemocnici, kam Lacey odvezú, zistia, že bola tehotná, ale o dieťatko prišla. Riley sa o to viac snaží, aby útočníka dolapila. V Evanovom počítači zahliadne profil podozrivého - Seana Fostera. Kyle si myslí, že to bol jeho bývalý skorumpovaný šéf Mick Vandermeyer. Tak ako Kyle varuje Micka, aby sa držal od jeho rodiny ďalej, tak zatiaľ Riley nájde Seana. Riley je vystrašená a požiada Kylea, aby na noc ostal v dome. Kyle súhlasí, aj napriek tomu, že má prespať na gauči.
II. 11
Riley si želá, aby Lacey prestala myslieť na stratu svojho dieťatka a poprosí ju preto, aby pomohla Taylor Berkhalterovej zorganizovať stretnutie bývalých spolužiakov. Zatiaľ čo všetci očakávajú veľkú udalosť, Evan sa snaží zabrániť bolestivým spomienkam z minulosti. Lacey sa priznáva, že bola na strednej škole tajne zamilovaná do Evana. Taylor si zase myslí, že na stretnutí sa ju pokúsi jej manžel získať späť. Nikki bez Rileyinho vedomia pomáha majiteľovi striptérskeho klubu Gregovi Carlyleovi získať tajné informácie o Rube. Selena upozorňuje Dereka, aby sa nenechal zviesť bohatou klientkou Lisou Munseyovou. Derek je prekvapený, keď príde na to, že sa Lisa naozaj stretáva aj s niekým iným ako s ním a odchádza z mesta.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist