Doma

Dr. House

22.8.2020 od 10:00 do 12:45

IV. 1 - Osamelosť
Dr. House sa po rozpadnutí svojho tímu nudí a zabíja čas. Riaditeľka nemocnice Cuddyová vtiahne Housa do nového prípadu mladej ženy, ktorá prežila zrútenie budovy. Žena je po dvoch operáciách, ale jej zdravotný stav vykazuje zvláštne symptómy, no House ju chce vyliečiť sám. Cuddyová žiada Housa, aby prijal nových ľudí do tímu. On s tým nesúhlasí, no jeho diagnózy však stále a stále zlyhávajú.
IV. 2 - Túžba
Dr. Housa osloví elitná pilotka, ktorá pracuje pre NASA. Žene sa stala zvláštna vec pri tréningu na simulátore. Začala mať podivné halucinácie a zvuk sa jej menil na obraz. Housa si vybrala preto, aby mlčal o jej situácií, keď mu dá peniaze. House ju začne vyšetrovať spolu s vybranými uchádzačmi, ktorých oslovil ako potenciálnych kolegov do svojho tímu. Postupne sa zoznam uchádzačov po rôznych doktorových úlohách skracuje, no na diagnózu nie a nie prísť. Tú nakoniec určí Chase, ktorý sa vo svojom bývalom pracovisku vyskytne úplne náhodou.
IV. 3 - 97 sekúnd
Housovi ostáva už len 10 kandidátov na miesto v jeho tíme. Rozdelí ich do dvoch skupín podľa pohlavia. Majú za úlohu diagnostikovať a liečiť muža pripútaného na vozíku so svalovou atrofiou, ktorý sa pomaly dusí. Kandidáti však medzi sebou začnú súperiť, čo sa prejaví aj na zdravotnom stave pacienta. House zatiaľ experimentuje na sebe, aby zistil čo sa deje v momente, keď sú ľudia medzi životom a smrťou. Foreman, ktorý v inej nemocnici viedol svoj tím, je vyhodený z práce, pretože sa začal správať rovnako ako House.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist