Markíza

Kobra 11

20.8.2020 od 11:40 do 14:50

XIII. 5 - Muž v tieni
Auto Semira a Bena zasiahne na diaľnici spŕška guliek. Havarujú, ale ukáže sa, že streľba nebola určená im: v neďalekom lesíku nájdu nábojnice a zakrvavené osobné veci mladej ženy, VIP hostesky Nicole. O niečo neskôr je zmiznuté dievča nájdené zastrelené v rieke. Vzápätí je zavraždená Saskie Ehrbachová, prokurátorka, ktorá prípad mala na starosti. Keďže išlo o Benovu tajnú milenku a on u nej v noci tesne pred jej smrťou bol, je vylúčený z vyšetrovania, ale pokračuje v ňom na vlastnú päsť.
XIII. 6 - Pod tlakom
Ben bol v hodinárstve práve vo chvíli, keď tam došlo k prepadnutiu a stáva sa jedným z rukojemníkov. Po Semirovom zásahu sú všetci, teda aj hodinárova žena Pia a nevlastný syn Nils, oslobodení, ale páchateľ uniká. Ukáže sa, že je to veľká ryba, Thomas Sturm, aktér niekoľkých veľkých lúpežných prepadnutí bánk. Prečo prepadol malý hodinársky obchodík? Ešte v ten deň hodinár zmizne - jeho auto je nájdené zničené, so stopami od krvi. Ukazuje sa, že Sturm a Bauer sa poznajú a že Sturm potrebuje odborníka na otváranie trezorov, ktorým Bauer je. Chystá totiž lúpež v kolínskom dátovom centre.
XIII. 7 - Zrada
Pri incidente na diaľnici je smrteľne zranený Max Degenbach, bývalý žiak vrchnej komisárky Engelhardtovej z čias, keď vyučovala na Policajnej akadémii. Tvrdeniam, že pracoval pre obchodníka s drogami neverí a rozhodne sa do prípadu zapojiť. Ide za bývalým riaditeľom akadémie Meyerom. Dozvedá sa, že Max pracoval pre LKA v prestrojení. Semir a Ben sa vyberú za drogovým dílerom, kde zisťujú, že ich šéfka je vo veľkom nebezpečenstve. Díler poslal za Engelhardtovou svojich mužov, aby im pod hrozbou násilia vydala Degenbachove veci...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist