Doma

Vitajte v Raji (16)

16.8.2020 od 21:10 do 22:20

Všeobecná anotácia:
Teresa sa pomaly zotavuje z hrozného pokusu o znásilnenie. Stále viac zmätená zo svojich pocitov voči Pietrovi a Vittoriovi sa musí starať o svojho brata. Ten vo svojej túžbe po sláve a potrebe vybiť si nahromadenú frustráciu vstupuje do tajných boxerských zápasov, aby zapôsobil na mladú ženu. Andreina vidí, že Teresa a Pietro majú k sebe bližšie, než kedykoľvek predtým, čo ju privádza do zúrivosti.
Vittorio povzbudzuje Teresu, aby sa stala návrhárkou, a po nejakom čase sa konečne odhodlá ukázať svoje návrhy Pietrovi. Tie ho presvedčia, aby Terese zveril vytvorenie novej módnej kolekcie. Keď Mandelli poníži svoju milovanú Luciu, Cazzaniga sa rozhodne mu klamať a povie mu o Andreine a Morim. Anna prechádza hrozným obdobím. Massimo chce, aby išla na potrat, jej rodičia sa k nej otočili chrbtom a Quinto vyzerá byť čoraz viac zamilovaný do Elsy. Zúfalá Anna sa preto pokúsi spáchať samovraždu.
Po tom, čo Teresa zrušila zásnuby s neverným synom starostu, rozhodne sa odísť zo svojej malej dediny a zamieri do Milána, aby navštívila svojho strýka. Hneď prvý deň v meste narazí na Pietra Moriho, muža s veľmi tajomnou minulosťou, ktorý je majiteľom luxusného módneho domu Raj. Teresa sa tiež zoznámi s Moriho pravou rukou, jeho dlhoročným priateľom a obchodným géniom Vittoriom Contim.
Obaja muži sú Teresou doslova uchvátení a keď začne v obchodnom dome pracovať ako predavačka, vytvorí sa medzi nimi ľúbostný trojuholník. Mori však skrýva temné tajomstvo, ktoré ohrozuje jeho biznis a Vittorio je zas veľký sukničkár...
Seriál Vitajte v Raji je zasadený do 50-tych rokov, Taliansko sa po vojne vracia do normálneho života, ekonomika rýchlo rastie a veľké zmeny formujú spoločnosť. Zobrazuje politiku riadenia a každodenný život módneho domu, vďaka ktorému je svet krásy a luxusu dostupný každému. Významný priestor majú tiež príbehy mnohých menších postáv, ktoré sú zamestnancami obchodu. Seriál je voľne založený na románe "Šťastie dám" od francúzskeho spisovateľa Émila Zolu a opisuje nádeje a sny Talianska.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist