Doma

Domov na pobreží II (3/10)

14.8.2020 od 20:30 do 21:25

Všeobecná anotácia dlhá:
II. 3
Prvý školský deň dievčat vyvolá u O'Brienovcov spomienky na staré dobré časy. Megan sa ponúkne, že Jess pomôže s penziónom. Žiarlivý Wes konfrontuje Tracea.
II. 4
Kým Trace mieri do Nashvillu nahrávať, Abby sa snaží zistiť, čo spôsobilo konflikt medzi Mickom a Thomasom. Jess sa snaží do kníhkupectva prilákať slávneho autora.
Úspešná finančná analytička Abby O'Brienová (Meghan Ory), rozvedená matka dvoch dcér, sa vydáva na cestu z New Yorku do svojho rodného mesta Chesapeake Shores. Pri návrate domov musí Abby čeliť vlastnej minulosti, vrátane jej stredoškolskej lásky Tracea (Jesse Metcalfe), nekompromisného otca Micka (Treat Williams) a milovanej babičky Nell (Diane Ladd), ktorá ju vychovala. Abby si uvedomuje, že kvôli kariére nevenuje svojim dcéram toľko času, koľko by chcela, zvažuje preto, že v Chesapeake Shores zostane natrvalo.
Abby O'Brienová (Meghan Ory) sa vracia do svojho rodného mestečka Chesapeake Shores v Marylande po tom, čo jej v naliehavej veci zatelefonuje jej mladšia sestra Jess (Laci J Mailey). Jess v meste renovuje starý dom a chce ho prerobiť na penzión, dostala sa však do finančných problémov. Abbyina náročná kariéra, rozvod a malé dcéry ju príliš zamestnali na to, aby vôbec stihla premýšľať o tom, čo sa deje v meste, ktoré jej otec vybudoval. Aby zachránila sestrin penzión, musí sa vysporiadať nielen so svojou rozhádanou rodinou, ale aj s Traceom Rileym (Jesse Metcalfe), mužom, ktorého pred pätnástimi rokmi bez rozlúčky opustila. Spočiatku jej Trace stojí v ceste, ale potom sa nečakane stane jej spojencom a tiež druhou šancou na to, aby našla lásku...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist