Dvojka

Família - Alchymisti

10.8.2020 od 17:55 do 18:30

Pondelok
10. 08. 2020
Dvojka
23:05

Babylon Berlín II (3/8)
Hlavným predstaviteľom seriálového príbehu je policajný inšpektor Gereon Rath, vojnový veterán nemeckej armády z prvej svetovej vojny, rodinný priateľ Konrada Adenauera, starostu Kolína a budúceho západonemeckého kancelára, ktorý vyšle Gereona z Kolína do Berlína na tajnú misiu. Jeho úlohou bude vypátrať reťazec, ktorý vlastní kompromitujúce, pornografické fotografie a filmové zábery vysoko postavených predstaviteľov. Gereonovou úlohou bude zmazať stopy, ktoré by mohli Konrada škandalizovať. Čo na prvý pohľad vyzerá ako jasná priamočiara misia, sa začína javiť ako veľký, spletitý prípad, ktorý navždy zmení životy Gereona a jeho spolupracovníkov.
Počas práce v Berlíne sa stretne Charlotte Ritteovou, mladým emancipovaným dievčaťom, ktoré pochádza z veľmi chudobnej berlínskej rodiny a ktorá doslova bojuje o prežitie. Privyrába si občasnými prácami ako úradníčka, alebo stenografka na policajom inšpektoráte, ale tiež ako príležitostná prostitútka v známom Berlínskom kabaretnom podniku Moka Efti. Je to mimoriadne bystré dievča a túži po práci policajnej inšpektorky. Charlotte sa preto bude neustále držať v Gereonovej blízkosti a iniciatívne sa podieľať na riešení prípadu, ktorý bol Gereonovi zverený.
Gereon, Charlotte a aj Gereonov kolega Bruno Wolter, sa ocitnú v nebezpečnej sieti korupcie, politických konšpirácií a nelegálneho obchodu s drogami i zbraňami.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist