Markíza

Milenky

23.7.2020 od 23:15 do 00:30

Všeobecná anotácia:
Tomášova matka má strach o svojho syna, ktorý už pár dní nebol doma, Kristína sa jej snaží pomôcť a nechtiac sa tak dostane do veľmi nepríjemnej situácie, z ktorej sa už nedá vycúvať. Miša sa rozhoduje, či dá časť z peňazí milenke svojho nezvestného manžela na výchovu jeho dieťaťa, ale to, čo zistí, prekoná všetky jej očakávania. Peter sa teší na dieťa... Sandra sa rozhodne pre radikálny krok vo vzťahu k Jurajovi...
Niekoho stretnete, bláznivo sa zamilujete, cítite sa maximálne šťastne. Zároveň však viete, že váš vyvolený je ženatý a celé sa to nemalo radšej vôbec stať.
Nový romantický seriál ukazuje životy štyroch priateliek - právnička, lekárka, realitná maklérka a žena v domácnosti - vo veku medzi 30 - 40 rokov, ktoré sú plné protikladov. Každá z nich hľadá svoju vlastnú cestu na komplikovanej ceste životom, ktorou prechádzajú spoločne a sú si navzájom veľkou oporou. Seriál je plný dramatických zvratov, napätia (niekedy až s prvkami krimi), ale aj vtipných situácií a láskavého humoru.
Seriál prináša zaujímavé dramatické spracovanie výrazných ženských tém ako nevera, tehotenstvo, alebo smrť milovaného človeka, otvorenú komunikáciu o mužsko ženských vzťahoch, ktorá je zaujímavá tak pre mužov ako pre ženy.
Nový seriál Milenky je slovenskou adaptáciou úspešného britského formátu Mistresses z knižnice BBC Worldwide, ktoré lokálne verzie vznikli tiež v USA a Rusku. Diváci sa môžu tešiť na špičkové obsadenie v kvalitne napísaných príbehoch plných naozaj zamotaných a prekvapivých vzťahov a situácií. To všetko je prispôsobené slovenskému prostrediu tak, aby sa diváci širokého spektra cieľových skupín mohli ľahko identifikovať s jednotlivými postavami.
Kvalitná predloha dáva možnosť vyniknúť slovenským hercom a herečkám v dobre napísaných príbehoch. Originálny námet prenášame na náš slovenský trh tak, aby sa s ním dokázali emotívne i obsahovo stotožniť naši diváci. Pri prevahe "mužských" tém na tomto trhu je seriál výrazným oživením aktuálnej televíznej ponuky.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist