Markíza

Monk

23.7.2020 od 12:00 do 14:55

V. 11 - Pán Monk si nachádza priateľa
Monk sa zoznámi s Halom Tuckerom a na prekvapenie všetkých, sa s ním veľmi rýchlo spriatelí. Zároveň ale vyšetruje vraždu bývalej policajtky Gail Segalisovej, ktorú v jej byte bezprostredne po návrate z dovolenky v Grécku niekto zavraždil. V priebehu pátrania sa Monk dozvedá, že jeho nový priateľ Hal sedel vo väzení. Je však šťastný, že našiel spriaznenú dušu, takže sa snaží potlačiť všetky svoje podozrenia. Preto vraha tentokrát musí odhaliť Stottlemeyer.
V. 12 - Pán Monk k vašim službám
Buchananovci, bohatí susedia Nataliiných rodičov zomreli za záhadných okolností pri automobilovej nehode a Monk vyšetruje ich smrť v dome, ktorý teraz patrí ich synovi Paulovi, v prestrojení za sluhu. Ten Paulov bol totiž nedávno zavraždený. Natalie má podozrenie, že by Paul mohol mať s týmito úmrtiami niečo spoločné. Zaistí dôkaz, ale Paul ju sleduje a pod hrozbou, že ublíži jej rodičom, ju odváža so sebou preč.
V. 13 - Pán Monk je v éteri
Monk vyšetruje smrť Jeanette - ženy rozhlasového moderátora Maxa Hudsona. Tá sa pred niekoľkými mesiacmi otrávila doma plynom unikajúcim z plynového krbu a polícia konštatovala, že išlo o nešťastnú náhodu. Jeanettina sestra Linda však požiadala Monka o prešetrenie prípadu, a ten prichádza k záveru, že na smrti Jeanette je skutočne niečo podozrivé. Vyberie sa teda za Maxom do štúdia...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist