DajTo

Okresní přebor (4/16)

19.7.2020 od 23:00 do 23:35

3/16 - Fanúšička: Pri tréningoch a na zápasoch sa začne pravidelne objavovať dievča Ilonka, ktorú začnú futbalisti časom považovať za svoju skalnú fanúšičku. Kvôli jej prítomnosti prestane tím bodovať, čo rozčuľuje celé vedenie oddielu. Zbaviť sa fanúšičky ale nebude také jednoduché a navyše Ilonka chystá pre hráčov prekvapenie.
4/16 - Jasle: Najlepší hráč Slavoje Houslice Jarda Kužel už dlhšiu dobu nehrá. Trápia ho nočné mory a kvôli tomu sa vyhýba futbalu aj kamarátom. Klubový lekár Adolf Větvička sa Jardovi snaží pomôcť naozaj netradičným spôsobom. Jeho snaha je nakoniec úspešná.


Všeobecná anotácia:
Postup do krajskej ligy? To je absolútne nevyhnutné! Slavoj Houslice je futbalové mužstvo, ktoré hrá regionálnu súťaž - "okresní přebor". Už dlhé roky členovia a hráči túžia, aby sa ich klub prebojoval o úroveň vyššie a zahral si vyššiu súťaž - krajskú. Či sa im to podarí v nasledujúcej sezóne, uvidíte počas leta na obrazovkách televízie Markíza. Dostanete unikátnu možnosť nazrieť do zákulisia priemerného futbalového oddielu v malej priemernej dedine s jedným obchodíkom, jednou knižnicou a jednou krčmou. Spoznáte, aké to je viesť futbalový tím, prežijete víťazstvá, prehry i remízy nielen ich A-mužstva, ale aj osobné víťazstvá, prehry a remízy postáv samotných. Ondřej Vetchý, David Novotný, Luděk Sobota a ďalší výborní herci v obľúbenom českom seriáli prichádzajú aj k nám.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist