Markíza

Dovolenka na plný plyn

18.7.2020 od 04:20 do 06:00

Dlhá anotácia:
Rodina spolu so starým otcom ide na dovolenku. Po ceste sa ich nové auto pokazí, nechce zastaviť a skoro spôsobí zrážku 100 áut.
Aby sa vyhli letným dopravným zápcham, odchádza päťčlenná rodina spolu so starým otcom na dovolenku skoro rána za úsvitu vo svojom úplne novom minivane. Otec rodiny Tom (José Garcia), nastaví elektronický regulátor rýchlosti na 80 míľ za hodinu. Tom si však počas jazdy všimne, že vôbec nemá kontrolu nad vozidlom. Elektronika už nereaguje a rýchlosť začne rýchlo stúpať na 100 míľ za hodinu. Žiadne z manévrov, ktoré spomaľujú auto, nemajú žiadny účinok. Nekontrolovateľné vozidlo, šesť cestujúcich na palube, ktorí chytajú záchvaty paniky a dlhé kolóny na diaľnici - to je doslova vražedná kombinácia! V tejto situácii rodinke pomôže len zázrak...
Plastický chirurg Tom (José Garcia) má vždy rád všetko pod kontrolou a dokonale zorganizované, preto odchod na tohtoročnú rodinnú dovolenku v novučičkom minivane Danjoon Medusa, z ktorého sa teší ako malý chlapec, naplánuje na skoré ráno, ešte za úsvitu. Aby sa vyhli nekonečným dopravným zápcham. Lenže na Tomovu smolu sa nie všetky veci v živote dajú naplánovať... A tak sotva sa k "natešenej" osádke v zložení Tom, jeho manželka Julia (Caroline Vigneaux), ich dcéra Lison (Josephine Callies) a syn Noé (Stylane Lecaille), pripojí aj svojrázny starý otec Ben (André Dussollier), začnú sa jeden po druhom napĺňať asi všetky známe Murphyho zákony - a aj niektoré neznáme. Tom totiž náhle so zdesením zistí, že auto, ktorého tempomat nastavil v eufórii na rýchlosť 130 km/h už neovláda! Palubná elektronika vôbec nereaguje, rýchlosť je konštantne zablokovaná a všetky pokusy o spomalenie či zastavenie vozidla trápne zlyhávajú. Auto mimo kontroly, šesť bezmocných cestujúcich na pokraji nervového zrútenia a nepredstaviteľná dopravná zápcha, kam až oko dosiahne... Za týchto okolností pomôže zrejme už len zázrak!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist