Prima PLUS

Julie Lescautová V (13)

10.7.2020 od 21:00 do 23:00

Originální název: Mission spéciale
Krátký popis: Komisařka Julie Lescautová odveze svého adoptovaného syna Pavla do školy a hned je volána na staveniště, kde je nalezena dívka, která je evidentně v šoku. Najde zmatenou dívku v kolejišti, dívka jí řekne své jméno Céline a Julie ji odveze na komisařství. Policejní lékařka se domnívá, že byla Céline znásilněna, ale musí ji vzít na vyšetření do nemocnice. Kaplan je s dívkou ve své kanceláři, ale když zvedne zvonící telefon a otočí se k Céline zády, ona vyskočí z okna a zabije se. Julie svolá poradu svého oddělení, musí zjistit, proč Céline odešla večer z domu a kde byla. U Céline se najdou zápalky se jménem klubu Havana a N'Guma je pověřen zjistit vše o tomto klubu...
Rok výroby: 2005
Délka (min): 91
Typ seriálu: akční, krimi
Země: Francie
Režie: Bernard Uzan
Scénář: Alexis Lecaye, Jean-Baptiste Delafon
Hrají: Véronique Genestová (Julie Lescaut), Mouss Diouf (Justin N'Guma), Renaud Marx (David Kaplan), Alexis Desseaux (Motta), Samia Sassi (Zora), Jennifer Lauretová (Sarah), Loic Nayet (Aniččin milý šofér Pavel), Sophie Artur (Christelle)

Popis filmu: Komisařka Julie Lescautová odveze svého adoptovaného syna Pavla do školy a hned je volána na staveniště, kde je nalezena dívka, která je evidentně v šoku. Zmatenou dívku najde v kolejišti, ta jí řekne své jméno Céline a Julie ji odveze na komisařství. Policejní lékařka se domnívá, že byla Céline znásilněna, ale musí ji vzít na vyšetření do nemocnice. Kaplan je s dívkou ve své kanceláři, ale když zvedne telefon a otočí se k Céline zády, ta vyskočí z okna a zabije se. Julie svolá poradu svého oddělení, musí zjistit, proč Céline odešla večer z domu a kde vlastně byla. U Céline se najdou zápalky se jménem klubu Havana a N'Guma je pověřen zjistit vše o tomto klubu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist