DajTo

Smrtonosná zbraň

6.6.2020 od 21:30 do 00:05

I. 6
Vražda mladej atraktívnej ženy privádza Murtagha a Riggsa do "lepšej" prominentnej spoločnosti. Všetko sa oveľa viac zamotá, keď počas vyšetrovania narazí Riggs na dobrú priateľku svojej zosnulej ženy, ktorá bude do prípadu zapletená oveľa viac, než Martin tuší. Roger pri inštalácii novej televízie omylom narazí na vyzývavú fotku svojej dcéry Riany, ktorú poslala svojmu priateľovi. Roger sa vydáva na pátranie po tzv. priateľovi.

I. 7
Ďalšia vražda. Tentoraz bol zastrelený mladý muž a jeho telo bolo nájdené v ázijskej štvrti. Po prvej obhliadke miesta činu a jeho okolia je obom policajtom jasné, že sú do hry zapletené drogy. To im potvrdí aj agentka z protidrogového, ktorá na prípade pracuje a nepáči sa jej, že Riggs a Murtaugh sa jej pletú pod nohy. Roger má po dlhej dobe dom pre seba a chystá sa na veľkú párty s kamarátmi, ktorá však neprebehne podľa jeho predstáv. Na Martina stále viac dopadá smrť jeho manželky a ani čas nepomáha.

I. 8
Motorkársky gang vykradne kasíno. Svedkov je veľa, ale nikto nič poriadne nevidel. Až na jednu servírku. Na jej výpovedi však niečo nesedí. Svedkyňa je postrelená a na mieste činu zostane ako očitý svedok jej syn. Roger spomína na svoje motorkárske roky.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist