DajTo

Teória veľkého tresku X

3.6.2020 od 15:00 do 16:30

X. 2

Páni sa pripravujú na blížiace sa stretnutie s plukovníkom Williamsom z letectva Spojených štátov. Armáda totiž prejavila záujem o kvantový gyroskop, na ktorom páni pracujú. Kým Rajesh by to najradšej vyvesil na internet, Leonard a Howard sa obávajú zneužitia pre zbraňové systémy. Sheldon sa naopak nebojí, a tak mu zakážu na schôdzke hovoriť. Ku koncu rokovania o financovaní výskumu sa však už Sheldon neudrží a pristúpi na šibeničný termín dokončenia projektu.

X. 3
Sheldon, Leonard a Howard zisťujú, že šibeničná lehota stanovená plukovníkom Williamsom z letectva Spojených štátov na odovzdanie projektu s gyroskopom, s ktorou vo vypätí súhlasili, sa nedá ani cez ich najväčšie úsilie stihnúť. Po tom, čo Sheldon požije jeden energy drink a zrúti sa z údajnej závislosti na kofeíne, idú za plukovníkom Williamsom, a ten im schváli odklad o dva roky.

X. 4
Amy má vytopený celý byt, a tak musí zostať na päť týždňov u niekoho bývať, než jej byt zase dajú do poriadku. Leonard s Penny jej preto navrhnú, že počas tej doby môže v rámci vedecky podloženého experimentu, či sú kompatibilní, skúsiť bývať so Sheldonom v byte Penny. Prvá spoločná noc v novom nedopadne práve najlepšie, keď sa Amy sa Sheldonom pohádajú o tom, kto z nich je lepší vedec.

X. 5
Amy a Sheldon, ktorí spolu na päť týždňov v rámci vedeckého experimentu býva v Pennyinom byte, vtrhnú do bytu k Leonardovi a Penny. Majú spor ohľadom kúpeľňového rozvrhu, z ktorého Sheldon nemieni ustúpiť. Aby im pomohli situáciu vyriešiť, vezme Penny Sheldona na výlet do cukrárne, kde mu pomôže objasniť aspekty partnerského spolužitia a zároveň odhalí, prečo Sheldon vždy trikrát klope na dvere, než vstúpi. Leonard medzitým dáva Amy rady, ako na Sheldona.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist