Dvojka

Trochu inak s Adelou

31.5.2020 od 16:55 do 18:00

Moderátorka Adela Vinczeová si do svojej talkshow Trochu inak pozýva hostí, ktorí sú výnimoční svojou originalitou. Novátori, rebeli, vynálezcovia, svojrázni umelci, jednoducho unikátne osobnosti prijmú jedenkrát do mesiaca pozvanie do koncertnej sály Slovenského rozhlasu, aby sa stali súčasťou inšpirujúceho večera spestreného živou hudbou.
Hosťami dnešnej talkshow sú: Jozef Pecho, reprezentant mladšej generácie slovenských klimatológov, bývalý pracovník Českej akadémie vied, dnes zamestnanec SHMÚ; Vladimír Furdík slovenský kaskadér aj herec, jeho meno sa objavuje v úspešných filmoch svetových režisérskych velikánov, v populárnom seriáli Hry o tróny stvárnil postavu Nočného kráľa;
Janka Kajánková svoj pohnutý životný príbeh nedávno vpísala do knihy "Ako prekonať stavy utrpenia", na rozdiel však od podobných publikácií ponúka aj riešenie, ako zmeniť bezútešný život na život naplnený a šťastný. Hudobným hosťom bude Arte Diversa Ensemble, formácia štyroch vynikajúcich hudobníkov, ktorí prinášajú klasickú hudbu v kontrapunkte s prvkami jazzu, popu, latina a worldmusic.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist