DajTo

Všetky cesty vedú do hrobu

22.5.2020 od 22:25 do 00:30

Krátka anotácia:
Nie príliš úspešný pastier oviec Albert (Seth MacFarlane) práve dostal kopačky od okatej Louise (Amanda Seyfried), ktorej vadí jeho celoživotná zbabelosť a hlavne, že nevie strieľať. Ale potom sa do jeho mesta prisťahuje Anna (Charlize Theron). Nielen že trafí desať terčov z desiatich, navyše má s Albertom svätú trpezlivosť a odhodlanie tiež ho naučiť strieľať. Lenže Anna je vydatá za najznámejšieho pištoľníka široko ďaleko Clincha (Liam Neeson). A tomu sa rodiaci sa vzťah medzi vlastnou ženou a pastierom oviec pochopiteľne vôbec nepozdáva...

Anotácia:
Albert (Seth MacFarlane) sa pretĺka ako nie príliš úspešný pastier oviec, býva u rodičov a práve dostal kopačky od okatej Louise (Amanda Seyfried), ktorej vadí jeho celoživotná zbabelosť. K svojej smole totiž žije v dobe, v ktorej sa každý druhý konflikt rieši súbojom a on pritom vôbec nevie strieľať. Aj na notorického outsidera sa ale niekedy môže usmiať šťastie. To Albertovo sa práve prisťahovalo do jeho mesta a volá sa Anna (Charlize Theron). Nielen že trafí desať terčov z desiatich, ale naviac má s Albertom svätú trpezlivosť a neoblomné odhodlanie naučiť ho strieľať. Pre Alberta je „výučba streľby“ životne dôležitá pretože sa pohádal s fúzatým objavom jeho bývalej Foyom (Neil Patrick Harris) a veľmi neuvážene ho vyzval na súboj. Vyhraté ale nemá ani keď vyhrá. Anna, ktorá má pre neho čím ďalej väčšiu slabosť je totiž stále ešte vydatá za najznámejšieho pištoľníka široko-ďaleko Clincha (Liam Neeson). A tomu sa rodiaci sa vzťah medzi vlastnou ženou a pastierom pochopiteľne nepáči.

Dlhá anotácia:
Nesmelý pastier oviec Albert Stark (Seth MacFarlane) už má po krk drsného života na Divokom západe. Súboje na pravé poludnie a barové bitky tam sú na dennom poriadku, každý druhý konflikt sa rieši súbojom na pištole. Albert sa vyhýba akýmkoľvek sporom, preto ho niektorí považujú za zbabelca. Albert tomu ale hovorí zdravý rozum. Práve preto sa s ním rozišla priateľka Louise (Amanda Seyfried), ktorej prekáža, že nevie strieľať, jazdiť na koni, ani sa biť. Do mestečka prichádza energická Anna (Charlize Theron), s ktorou sa nečakane zblíži. Keď Stark neuvážene vyzve nového priateľa Louise na súboj, Anna mu ponúkne, že ho naučí strieľať ako odmenu za to, že jej zachránil život. Albert sa do nej zamiluje, ale ešte stále netuší, že je manželkou najznámejšieho, najpodlejšieho a najžiarlivejšieho ničomníka Clincha (Liam Neeson). Zdá sa, že práve objavil nový spôsob, ako sa na Divokom západe dostať do hrobu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist