JOJ

Jenny

25.3.2020 od 21:35 do 22:35

Otec Jenny sa rozhodne navštevovať stretnutia rodičov chorých detí. Zisťuje, že v tom, čo prežíva, nie je sám. Zato Jenny by hrozne rada aspoň občas bola sama s Oliverom. Chcela by zistiť, či ich city sú vzájomné. Ale na samotu nemajú žiadnu šancu, lebo Tomáš ich neustále bombarduje sarkastickými bonmotmi a svojou prítomnosťou. Má na to právo, lebo je z nich chorý najvážnejšie. Olivera čaká ťažká operácia a bojí sa o tom povedať Jenny, preto sa správa vyhýbavo. To si Jenny, samozrejme, vysvetlí tak, že Oliver k nej necíti to, čo si myslela.
Nový slovenský dramatický seriál o chorej tínedžerke prináša emotívny a zároveň optimistický pohľad do života mladých ľudí s ťažkou diagnózou.
Jenny je 15-ročná vášnivá tanečníčka, ktorá po smrti matky žije len s otcom a mladším bratom. Krutá realita onkologickej diagnózy prevráti ich život naruby. Po počiatočnom šoku však Jenny v sebe objavuje veľkú silu a rodina aj priatelia jej pomáhajú bojovať proti chorobe.
Výnimočný rodinný seriál prináša príbeh 15-ročnej vášnivej tanečníčky Jenny, ktorá žije len s otcom a mladším bratom. Počas tréningu začne pociťovať slabosť a príznaky choroby. Aj keď dúfa, že je to len obyčajný vírus, krutá realita onkologickej diagnózy prevráti život naruby nielen jej, ale aj celej rodine. Po počiatočnom šoku v sebe Jenny objaví veľkú silu. Oporou je pre ňu rodina, prvá láska a kamarátky tanečníčky, ktoré vnesú pohyb a rytmus aj za múry nemocnice. Všetci si uvedomujú, že to najdôležitejšie, čo v živote máme, je láska a rodina.
Seriál sa odohráva na mieste, ktoré v realite nechceme nikdy zažiť. Rozpráva o rakovine, ale rozpráva o nej cez postavy, ktoré sú pripravené bojovať a nestratiť humor ani nadhľad.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist