DajTo

Teória veľkého tresku X

3.2.2020 od 14:15 do 16:00

X. 15
Sheldon, Leonard a Howard sú pred dokončením svojho navádzacieho systému pre armádu. Sheldon si myslí, že by mohol byť ešte menší. Leonard preto vytiahne eso z rukáva, a aby sa Sheldona na chvíľu zbavil, venuje mu voucher na riadenie skutočnej lokomotívy. Medzitým sa ale v laboratóriu zastaví plukovník Williams a Sheldonove výpočty ho zaujmú. Chce mať systém tiež menší. Leonard s Howardom musia preto Sheldona presvedčiť, aby sa zase vrátil.

X. 16
Sheldon a Amy majú rande v reštaurácii. Stretnú tam geológa Berta, ktorý tam má zraz so slečnou z internetu. Tá však nedorazí, tak si Bert prisadne k nim a Amy zistí, že vie o tom, že má so Sheldonom sex len raz do roka. Ukáže sa, že Sheldon preberá ich sexuálny život s kadekým. Amy sa naštve a Sheldonovi dôjde, že by nemal s ľuďmi preberať intímne detaily jeho vzťahu s Amy.

X. 17
Blíži sa Comic-Con. Kamaráti by na neho radi vyrazili. Začínajú sa však objavovať problémy. Rajesh na Comic-Con nemá peniaze, pretože sa práve finančne osamostatnil a musí šetriť. Najal si Sheldona, aby spravoval jeho financie, a ten mu zakázal vyhadzovať peniaze za hlúposti. Howard má malé dieťa a Bernadette sa moc nepáči, že by bol päť dní preč. A Penny s Leonardom majú síce v pláne ísť spolu, ale nevedia, ako jedom druhému povedať, že sa im do toho nechce.

X. 18
Raj zháňa bývanie. Ponúknu mu ho hneď Howard s Bernadette aj Penny s Leonardom. Raj si vyberie, že bude bývať u Penny s Leonardom. Z toho je celý nesvoj Sheldon, pretože ide o jeho bývalú izbu. Zavolá preto Leonardovej matke, aby mu ako psychologička povedala, prečo to vníma tak negatívne.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist