DajTo

Teória veľkého tresku X

28.1.2020 od 14:15 do 16:00

X. 3
Sheldon, Leonard a Howard zisťujú, že šibeničná lehota stanovená plukovníkom Williamsom z letectva Spojených štátov na odovzdanie projektu s gyroskopom, s ktorou vo vypätí súhlasili, sa nedá ani cez ich najväčšie úsilie stihnúť. Po tom, čo Sheldon požije jeden energy drink a zrúti sa z údajnej závislosti na kofeíne, idú za plukovníkom Williamsom, a ten im schváli odklad o dva roky.

X. 4
Amy má vytopený celý byt, a tak musí zostať na päť týždňov u niekoho bývať, než jej byt zase dajú do poriadku. Leonard s Penny jej preto navrhnú, že počas tej doby môže v rámci vedecky podloženého experimentu, či sú kompatibilní, skúsiť bývať so Sheldonom v byte Penny. Prvá spoločná noc v novom nedopadne práve najlepšie, keď sa Amy sa Sheldonom pohádajú o tom, kto z nich je lepší vedec.

X. 5
Amy a Sheldon, ktorí spolu na päť týždňov v rámci vedeckého experimentu býva v Pennyinom byte, vtrhnú do bytu k Leonardovi a Penny. Majú spor ohľadom kúpeľňového rozvrhu, z ktorého Sheldon nemieni ustúpiť. Aby im pomohli situáciu vyriešiť, vezme Penny Sheldona na výlet do cukrárne, kde mu pomôže objasniť aspekty partnerského spolužitia a zároveň odhalí, prečo Sheldon vždy trikrát klope na dvere, než vstúpi. Leonard medzitým dáva Amy rady, ako na Sheldona.

X. 6
Sheldon usporiada pre pár známych brunch. Chce tým prekvapiť Amy, pretože vyjadrila želanie pozvať si hostí. Prekvapení sú však práve pozvaní hostia, teda Stuart, Amin kolega Bert a rumunská susedka z druhého poschodia, keď sa dozvedia, že sa jedná o akýsi brunch nanečisto, aby Sheldon zvládol vychytať muchy. Stuart je tým dotknutý najviac, pretože práve teraz sa mu, viac ako inokedy, potvrdilo, že je medzi priateľmi zanedbávaný. Nakoniec si so Sheldonom pripijú a zistia, že majú veľa spoločného a dobre si rozumejú.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist