Prima Love

Doktorka Quinnová II (8)

23.1.2020 od 00:55 do 01:50

Originální název: Where the Heart Is: Part 1
Krátký popis: Michaela přijímá naléhavý telegram od své sestry Rebeccy, že je matka vážně nemocná. Mike tedy pospíchá i s dětmi do Bostonu za matkou, kde se má Michaela s dětmi setkat s Michaelinou vlastní rodinou. Během konzultace s matčiným lékařem potkává Dr. Mike starého známého Dr. Williama Burka. Michaelina diagnóza (hepatitida) se liší od diagnózy Elizabethina lékaře, který diagnostikoval rakovinu. Dr. Burke se přikloní k názoru Michaely.

Michaela a William mají mnoho společného a vyvíjí se mezi nimi silný a vzájemný obdiv. Začnou pracovat společně, aby vyléčili Elizabeth a spolupracují i na některých Williamových pacientech.

Mezitím se Matthew rozčiluje, že musí trčet v Bostonu, daleko od Ingrid, zatímco Colleen si užívá atmosféru města a Brian obdivuje obchod s bonbony.

Zanedlouho, při oficiální rodinné večeři, se zničehonic objeví Sully.

Rok výroby: 1993
Délka (min): 60
Typ seriálu: drama, rodinný, western
Země: USA
Režie: Chuck Bowman
Scénář: Beth Sullivan
Hrají: Jane Seymourová (Dr. Quinn - Medicine žena), Joe Lando (Byron Sully), Chad Allen (Matthew Cooper), Erika Floresová (Colleen Cooper), Shawn Toovey (Brian Cooper), William Shockley (Hank Lawson), Frank Collison (Horace Bing), Jim Knobeloch (Jake Slicker)

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist