DajTo

Mechanik zabijak

23.12.2019 od 03:30 do 04:45

Krátka anotácia:
Arthur Bishop je “mechanik” – elitný zabijak s unikátnym talentom pre čisté odpratávanie cieľov. Keď však zabijú jeho radcu a kamaráta, Bishop stráca jednu zo svojich predností - nezaujatosť.
 
Anotácia:
Arthur Bishop je “mechanik” – elitný zabijak s unikátnym talentom pre čisté odpratávanie cieľov. Je to práca, ktorá si vyžaduje profesionálnu presnosť a absolútnu nestrannosť a Bishop je ten najlepší. Keď však zabijú jeho radcu a kamaráta Harryho, Bishop stráca jednu zo svojich predností - nezaujatosť. Ďalší útok tak prichádza od neho samého: zodpovední budú pykať! Jeho misia sa však skomplikuje, keď sa Harryho syn Steve k nemu pridá s rovnakou túžbou po pomste.

Dlhá anotácia:
Arthur Bishop (Jason Statham) je „mechanik“ – elitný zabijak s unikátnym talentom pre čisté odpratávanie cieľov. Je to práca, ktorá si vyžaduje profesionálnu presnosť a absolútnu nestrannosť... A Bishop je ten najlepší! Keď však zabijú jeho radcu a kamaráta Harryho McKennu (Donald Sutherland), Bishop stráca jednu zo svojich predností - nezaujatosť. Ďalší útok tak prichádza od neho samého: zodpovední budú pykať! Jeho misia sa však skomplikuje, keď sa Harryho syn Steve (Ben Foster) k nemu pridá s rovnakou túžbou po pomste a odhodlaním priučiť sa jeho remeslu. Mechanik zabijak totiž až doteraz vždy pracoval sólo - no k Harryho synovi sa skrátka nemôže obrátiť chrbtom... A tak napokon metodický nájomný vrah zasvätí impulzívneho študenta do tajov svojho temného sveta - a smrteľné partnerstvo je spečatené!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist