DajTo

Teória veľkého tresku X

10.12.2019 od 15:25 do 16:10

X. 1
Nastáva deň náhradného svadobného obradu Leonarda a Penny. Celý deň sa nesie v trochu rozpačitom duchu, lebo sa všetci domnievajú, že predošlú noc strávila Sheldonova matka Mary s Leonardovým otcom Alfredom, čo obaja popierajú. Na oslavu prichádzajú tiež rodičia Penny a jej brat Randall, ktorého len nedávno pustili z väzenia. Napriek nie príliš vrelým vzťahom medzi niektorými účastníkmi sa obrad vydarí a Leonard s Penny si znovu, a tentoraz pred všetkými, vyznajú lásku.
Vyľakaný Howard sa medzitým chystá na stretnutie s tajomným kapitánom letectva Spojených štátov, pravdepodobne kvôli plánom s navádzacím gyroskopom.

X. 2

Páni sa pripravujú na blížiace sa stretnutie s plukovníkom Williamsom z letectva Spojených štátov. Armáda totiž prejavila záujem o kvantový gyroskop, na ktorom páni pracujú. Kým Rajesh by to najradšej vyvesil na internet, Leonard a Howard sa obávajú zneužitia pre zbraňové systémy. Sheldon sa naopak nebojí, a tak mu zakážu na schôdzke hovoriť. Ku koncu rokovania o financovaní výskumu sa však už Sheldon neudrží a pristúpi na šibeničný termín dokončenia projektu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist