DajTo

Mŕtvy bod (7-9/23)

5.12.2019 od 22:00 do 00:35

7
Pattersonovej sa podarí rozlúštiť odkazy z Janeninho tetovania. Je to adresa odľahlého miesta na vidieku, kde nie je mobilný signál a kam ani nedosahuje ruka zákona. Nájdu tu Saula Guerrera, hľadaného zločinca, ktorého spis drží Mayfairová vo svojej kancelárii a odmieta ho vydať na preskúmanie. Číslo tohto spisu je pritom aj na jednom z Janeniných tetovaní.
8
V jednom z policajných okrskov dôjde k vraždám dvoch policajtov. Najskôr sa zdá, že ide o odvetu za zastrelenie neozbrojeného černošského chlapca. Vyšetrovaním sa zistí, že niekto využíval zábery z osobných kamier policajtov na vydieranie a vraždy mali zrejme byť vybavovaním účtov. Mayfairová rozpráva Kurtovi Wellerovi o okolnostiach operácie Daylight.
9
Pattersonová nájde v tetovaniach Jane ďalšiu stopu, ktorá vedie na internetové fórum, kde niekto ponúka zoznam mien a adries ľudí utajovaných v rámci programu na ochranu svedkov. Weller s Jane sa vydávajú za manželský pár nájomných zabijakov, ktorý chce zoznam kúpiť. Medzitým sa David, ktorý chce získať Pattersonovú späť, rozhodne na vlastnú päsť pokračovať v pátraní po osobe, ktorá zanecháva šifrované správy v knižnici Brooklynskej historickej spoločnosti.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist