DajTo

Pomsta v mene syna

17.11.2019 od 20:15 do 22:15

Krátka anotácia:
Mladý policajt prišiel o život počas prestrelky a policajné oddelenie to označilo ako náhodný násilný čin. A to bola chyba. Mladíkov otec sa totiž nezastaví pred ničím!
Anotácia:
Mladý poctivý policajt prišiel o život počas prestrelky a policajné oddelenie to označilo ako náhodný násilný čin. A to bola veľká chyba. Mladík má otca, ktorý prešiel policajným výcvikom, zažil pouličné bitky, má oceľové nervy a chce spravodlivosť. Pre to aby našiel vraha svojho syna sa Simon Ballister (Steven Seagal) sťahuje do tej najhoršej štvrte. Uvítanie miestneho gangu nie je prívetivé, ale Simon sa odradiť nenechá a nezastaví sa pred ničím.
Dlhá anotácia:
Keď sa mladý statočný policajný pochôdzkar Max Ballister (Cory Hart) jedného dňa stane obeťou pouličnej streľby – neznámy útočník ho nemilosrdne zasype guľkami z okoloidúceho auta -, polícia tento incident akosi prirýchlo uzavrie ako náhodný násilný čin. To sa však s odstupom času ukáže ako osudová chyba, pretože z otca nebohého policajného dôstojníka Simona Ballistera (Steven Seagal) sa vykľuje bývalý člen špeciálnych jednotiek a pouličnými bitkami zocelený pomstiteľ s nervami z ocele, ktorý pre dosiahnutie spravodlivosti neváha zájsť i do extrémov! Aby našiel a po zásluhe potrestal vraha svojho syna, presťahuje sa Simon do štvrte, kde Max prišiel o život. Krátko nato ho prídu „privítať“ dvaja členovia jedného z miestnych gangov, ktorých riadne prekvapí, keď ich obratom, s rozbitými nosmi a kopou čerstvých modrín, pošle domov... Simon sa totiž nenechá len tak ľahko zastrašiť a od vypátrania synovho vraha ho nedokáže nič odradiť! Ibaže gangy majú k dispozícii množstvo zabijakov a zbraní, a na svojej strane majú navyše i policajnú ochranu a nebezpečných mladých hazardérov - potenciálnych nových členov. No len do chvíle, keď Simon tieto domnelé tromfy svojich protivníkov využije proti nim!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist