DajTo

Megakrokodíl verzus superanakonda

16.11.2019 od 01:20 do 02:40

Krátka anotácia:
Obrovský krokodíl ohrozuje obyvateľov Lake Placid z jednej strany, z druhej obrovská zmutovaná anakonda. Miestny šerif musí nájsť spôsob, ako zničiť tieto dve príšery skôr, ako zabijú celé mesto.

Anotácia:
Vedecký tím skríži krv zmutovaného krokodíla s anakondou obrovských rozmerov. Pokus sa zvrtne a infikované anakondy sa odplazia do miestneho jazera. Aby to nebolo také jednoduché, tak prerazeným plotom utečie veľa krokodílov a všetci začnú ohrozovať obyvateľov Lake Placid. Zmutovaná anakonda začne žiť v jazere a nakladie vajíčka. Z nich sa vykľujú hadie krokodíly. Ľudia užívajúci si jazero začnú umierať. Miestny šerif musí nájsť spôsob, ako zničiť tieto príšery skôr, ako zabijú celé mesto.

Dlhá anotácia:
Murphyho zákony v kocke hlásajú, že všetko, čo sa môže nejakým spôsobom pokašlať, sa aj pokašle. V praxi to potom vyzerá presne tak, ako neďaleko Priezračného jazera, obľúbenej rekreačnej destinácie turistov i miestnych z len pár kilometrov vzdialenej obce Čierne jazero. Tam totiž z tajného laboratória, v ktorom prebiehal nelegálny genetický výskum a kríženie mimoriadne nebezpečných predátorov ich do voľnej prírody uniklo hneď niekoľko! Asi neprekvapí, že nemajú široko-ďaleko žiadneho prirodzeného nepriateľa, a tak v okrese Lake Placid zakrátko začne byť pekelne horúco. Rázna šerifka Reba (Yancy Butler) a dôstojník americkej rybárskej a poľovníckej správy Will Tull, prezývaný Tully (Corin Nemec) sa horúčkovito snažia nájsť spôsob, ako tú agresívnu háveď nájsť a zastaviť skôr, než zožerie všetko živé v okolí...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist