DajTo

Bláznivý pohreb

12.11.2019 od 22:30 do 00:30

Krátka anotácia:
Otec bratov Aarona a Ryana zomrel a ich rozvetvená rodina sa schádza, aby si uctila jeho pamiatku. Ale pohreb sa rýchlo zmení v jeden veľký rodinný cirkus, pretože každý, kto prišiel, priviezol aj svoje osobné problémy.
Anotácia:
Otec bratov Aarona a Ryana zomrel a ich rozvetvená rodina sa schádza, aby si uctila jeho pamiatku. Ale pohreb sa rýchlo zmení v jeden veľký rodinný cirkus, pretože každý, kto prišiel, priviezol aj svoje osobné problémy. To, čo malo byť dôstojným smútočným obradom sa razom zmení na frašku. Buďte pripravení na všetko - dôjde na zámenu tiel, vydieranie či neslušné prejavy. Okrem toho má rodina množstvo kostlivcov v skrini v podobe nevyriešených sporov a dávnych krívd.

Dlhá anotácia:
Tridsiatnik Aaron (Chris Rock), ktorý aj s manželkou Michelle (Regina Hall) žije vo svojom rodičovskom dome, má pred sebou neľahkú úlohu – spolu s bratom Ryanom (Martin Lawrence), ktorého neznáša a ktorému závidí aj nos medzi očami, musí totiž do detailu naplánovať pohreb ich nedávno zosnulého otca! Asi veľmi neprekvapí, že sa pokašle v podstate všetko, čo sa len dá! Najprv náhodou zistia, že v rakve leží nesprávny nebožtík – a vzápätí smútočný obrad pričinením smútiacich hostí ako na bežiacom páse doslova torpéduje jedna katastrofa za druhou! Napríklad sesternica Elaine (Zoe Saldana) nedopatrením nadopuje svojho extrémne nervózneho snúbenca Oscara (James Marsden), keď mu dá domnelé válium zo zásob svojho brata Jeffa (Columbus Short). Neskôr sa z nich totiž vykľujú mimoriadne účinné halucinogény! Nečudo, že zdrogovaný Oscar spôsobí menší škandál hysterickým pokrikovaním uprostred ceremónie, pretože si je istý, že sa rakva hýbe – a ďalší, o čosi väčší, keď sa nahý, ako ho Boh stvoril, začne producírovať na streche budovy! Hotové peklo však vypukne v momente, keď sa na scéne objaví drobný Frank (Peter Dinklage), ktorý zjavne bol milencom nebohého! V panike, že splní svoju hrozbu a zverejní riadne pikantné fotografie zo svojho súkromného archívu, sa ho Aaron a Ryan pokúsia spacifikovať taktiež oným domnelým váliom. Situácia sa maximálne vyhrotí, keď všetko nasvedčuje tomu, že Franka predávkovali a neplánovane poslali do večných lovísk. Bezradní bratia sa totiž rozhodnú jeho smrť ututlať a tela sa zbaviť ukrytím do otcovej rakvy!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist