JOJ

Za sklom III (5,6)

29.10.2019 od 20:35 do 22:40

Kauza únosu a mŕtvola na prasacej firme straší dôležitých ľudí. Hrozí, že niekto z nich urobí chybu, ktorá ich odhalí. Medzi políciou a novinármi prebiehajú prvé pokusy o vybudovanie vzájomnej dôvery, ktorá je podmienkou pomoci pri vyšetrovaní. Polícia získa nové dôkazy aj v prípade Badalu, no ani to nestačí. Objavujú sa stopy, ktoré diskreditujú vyšetrovateľov a Zora sa stráca v tom, ktorému z nich má veriť a kto je krivák. Vozner nezabúda a rozohráva hru, do ktorej sú namočení všetci.
Epizóda (6)
Do podozrenia z kriminálnej činnosti sa postupne dostávajú všetci vyšetrovatelia. Vzrastá medzi nimi nedôvera, obavy a vzájomné podozrievanie. Tajne sa preverujú a zisťujú, kto z nich je na akej strane. Neprehľadná situácia najviac vyhovuje mafii a ich ľuďom. Zadržanie veľkej ryby sa javí ako významný posun vpred, no nie je isté, či aj to nie je len zásterka na zakrytie niečoho iného. Napätie vyvrcholí zadržaním jedného z vyšetrovateľov, ktorý je svedkom označený za vraha Hany.
Tretia séria kriminálneho seriálu TV JOJ inšpirovaného skutočnými udalosťami. Príbeh dvoch elitných policajtov Maxa a Nora, ktorí odkrývajú prepojenia zločinu a politiky, pokračuje. V minulosti ich rozdielne názory často stavali proti sebe, spory pri vyšetrovaní náročných prípadov im ničili priateľstvo. Naposledy sa zdalo, že Noro prešiel na druhú stranu a pridal sa k zločineckej skupine. Teraz sú obaja opäť parťáci v NAKA. Maxo očakáva, že dramatické udalosti, ktoré obaja prežili v posledných rokoch, posilnia ich priateľstvo a spoločne budú ešte odolnejšie vzdorovať tlakom, ktoré na nich systém vyvíja. Vražda investigatívneho novinára a jeho snúbenice však všetko zmení. Mení sa atmosféra v spoločnosti, aj tlaky na vyšetrovateľov sú horšie než kedykoľvek predtým. Strach z toho, že táto hostina je posledná, spôsobuje, že bitka o každú omrvinku zo stola sa stáva súbojom na život a na smrť.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist