Markíza

Smrtiace katakomby

12.10.2019 od 00:55 do 02:25

Krátka anotácia:
Aj keď to možno znie čudne a nelogicky, jediná cesta von z mesta mŕtvych ukrytého hlboko pod ulicami mesta lásky... Vedie nadol!

Anotácia:
V parížskych katakombách sa ukrýva neznámy priestor, lákajúci mnoho prieskumníkov a bádateľov zo všetkých kútov sveta. Vstúpiť sa dá zdarma, ale nakoniec môžete zaplatiť aj najvyššiu cenu. Scarlett Marlowe študuje na univerzite odbor Mestská archeológia a Paríž je pre ňu z tohto pohľadu pravý raj. V podzemí sa tu vinú stovky kilometrov chodieb, v ktorých je vpísaná história mesta. Pri štúdiu starých máp narazí na záznamy o tajomnej podzemnej miestnosti, ktorú sa rozhodne nájsť a preskúmať. Svoje nadšenie a odhodlanie nakoniec prenesie aj na partiu speleológov a dobrodruhov. Prehovorí ich, aby ju do „spodného" Paríža sprevádzali. Hneď na začiatku cesty míňajú nápis s varovaním, že vstupujú do ríše mŕtvych, bohužial ho ešte neberú vážne.
Dlhá anotácia:
Túžbe nájsť legendárny Kameň mudrcov a pokračovať tak v odkaze svojho nebohého otca neváha archeologička Scarlett (Perdita Weeks) podriadiť úplne všetko. Aj preto sa spolu s kolegom a expriateľom Georgeom (Ben Feldman), dokumentaristom Benjim (Edwin Hodge), sprievodcom Papillonom (François Civil), jeho priateľkou Souxie (Marion Lambert) a ich kamarátom Zedom (Ali Marhyar) bez najmenšieho zaváhania vydá po jedinej naozaj sľubne vyzerajúcej stope vedúcej hlboko do parížskych katakomb – netušiac, aké nepredstaviteľné šialenstvo ich tam dole, v dosiaľ neprebádanom labyrinte z kostí, všetkých čaká. Mesto mŕtvych totiž ukrýva temné tajomstvo – a jediná cesta z neho von... Vedie nadol!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist