DajTo

Rezistencia

14.10.2019 od 20:15 do 22:45

Krátka anotácia:
Z Tris a Štvorky sa behom okamihu stane „lovná zver“. Nikde nie sú v bezpečí. Vodkyňa sekcie Sčítaných ich neúnavne prenasleduje s pomocou ozbrojenej sekcie. Súčasne lovia ďalších divergentných ľudí. Tris a Štvorka zisťujú, že majú viac spojencov, ako dúfali a vyskúšajú prekvapujúci protiútok.

Anotácia:
Z Tris a Štvorky sa behom okamihu stane „lovná zver“. Nikde nemajú pokoj. Nikde nie sú v bezpečí. Vodkyňa sekcie Sčítaných s pomocou ozbrojenej sekcie Neohrozených ich neúnavne prenasleduje. Súčasne lovia ďalších divergentných ľudí, ktorí do stanoveného spoločenského poriadku nezapadajú. Kruto ich mučia, aby prezradili vhodnú osobu, ktorá môže pomôcť vylúštiť dávne tajomstvo. Tris a Štvorka zisťujú, že majú viac spojencov ako dúfali a prestanú utekať. Vyskúšajú prekvapujúci protiútok. Je to práve Tris, ktorá sa stane kľúčom k veľkému tajomstvu, na ktorom stojí základ sveta, v ktorom žijú.

Dlhá anotácia:
Tris (Shailene Woodley) a Štyri (Theo James) sú na úteku pred besniacou Jeanine (Kate Winslet), po absolútnej moci túžiacou vodkyňou Informovanosti. V zúfalom a zdanlivo bezvýchodiskovom boji s časom ich navyše čaká naozaj neľahká úloha – odhaliť, prečo na nich tak nemilosrdne poľujú a čo za tajomstvo ukrývali Trisini rodičia, že preň bez váhania obetovali vlastné životy! Pre Tris je to o to ťažšie, že musí znášať dôsledky dávnych rozhodnutí a zároveň sa zo všetkých síl snaží chrániť tých, čo miluje – pretože niekedy, teda vlastne temer nonstop, sú to v podstate dve nezlučiteľné veci... Ešteže je po jej boku rovnako na všetko odhodlaný Štyri, s ktorým je aspoň o niečo ľahšie a menej beznádejné čeliť početným úlohám a nebezpečenstvám v snahe rozlúštiť konečne pravdu o minulosti ich sveta a tým vlastne v konečnom dôsledku... Zachrániť budúcnosť!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist