DajTo

Teória veľkého tresku IX

24.9.2019 od 14:05 do 15:55

IX. 16/24
Bernadette je tehotná a spolu s Howardom sa túto novinku chystajú povedať svojim priateľom. Reakcie sú rôzne, nakoniec sa však všetci zídu v karaoke bare a za doprovodu opitého Sheldona to oslávia.
IX. 18/24
Howard s Leonardom a Sheldonom sa chystajú patentovať svoj vynález. Lenže v patentovej kancelárií zistia, že ich univerzita si nechá vlastnícke práva k patentu aj 75 % zárobku a v prípade Howarda dokonca 100 %. A to prekazí Howardov plán privyrobenia si. Nakoniec Sheldon príde s nápadom rozdeliť si jeho a Leonardov podiel spravodlivo medzi troch. Na dôkaz toho sa rozhodne vytvoriť zmluvu. Ale podpíše ju Howard. Raj medzitým rieši dilemu, či po drahom valentínskom darčeku a uplakanom telefonáte navštíviť Emily, alebo nie. Manipuluje s ním, alebo jej skutočne chýba priateľ?
IX. 19/24
Sheldonov notebook dosluhuje, a tak je čas popozerať sa po inom. Avšak kúpa nového notebooku je dôležitá vec, ktorú niekto len tak nezvládne. Preto keď sa Amy ujme iniciatívy a Sheldonovovi zaobstará nový kúsok, celý je bez seba. Na povrch vyjde jeho tajomstvo a ďalšia posadnutosť. Leonard s Howardom medzitým pracujú na Howardovom vynáleze. Uprostred práce musia kúpiť materiál. Po ceste sa však stanú experimentálnymi divákmi na projekcii nového filmu Suicide Squad. Keby tu tak s nimi bol Raj - najväčší fanúšik celého filmu. A keby tak mali Leonard s Howardom výhovorky pre svoje ženy...

IX. 20/24
Sheldonova virtuálna prechádzka lesom ostatných motivuje k tomu, aby využili ponuku jednej lekárky na voľnú chatu a strávili spoločný víkend na chate uprostred lesa. Penny s Leonardom a Amy so Sheldonom vyrážajú za dobrodružstvom. Lenže keď ich zastihne silný dážď, je potrebné baviť sa vo vnútri chaty a jedinou možnosťou sa zdá byť hra, v ktorej je potrebné piť. Tá na povrch vynesie nemilé pravdy a nečakané prekvapenia. Bernie s Howardom zatiaľ bojujú s Rajovym entuziazmom okolo tehotenstva. Budú mu musieť vysvetliť, že to oni dvaja čakajú bábätko, nie on.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist