DajTo

Čierny zoznam I (18-20/22)

25.8.2019 od 22:30 do 00:55

18/22 – Milton Bobbit č. 135
V Brooklyne nabúra taxi do návesu nákladiaku. Vodič aj pasažierka zomrú. Oficiálne ide o nehodu, ale Red má informácie, že to bola vražda, ktorú si objednal muž, ktorý si necháva hovoriť Hrobár. Liz sa zaoberá vyšetrovaním svojho manžela Toma, aby zistila, pre koho pracuje. Red oznámi Liz, že Toma sleduje od chvíle, čo vstúpil do jej života. Hrobár nájde FBI, ale skôr, ako ho stihnú zatknúť, spácha samovraždu.

19/22 – Bratia Pavlovičovci č. 119-122
CIA unesie z čínskeho väzenia mladú vedkyňu, ktorá je ochotná odovzdať USA informácie o tajnom programe vývoja bakteriologických zbraní. Čína ju chce dostať späť a na jej únos si najme srbských bratov Pavlovičovcov, ktorí prepadnú transport smerujúci do ústredia CIA. Tímu sa podarí zlikvidovať bratov a oslobodiť vedkyňu. Red bratov využije na to, aby našli Toma, spútali ho a priviezli k Liz. Počas výsluchu dôjde k bitke a Tom povie Liz, že Red nie je ten, za koho sa vydáva, nech si na neho dáva pozor.

20/22 – Výrobca mocných č. 42
Red zasvätí Liz do práce tajomného Výrobcu mocných, ktorý je zodpovedný za vzostup i pád niektorých popredných svetových politikov a štátnikov. Momentálne nechal v Prahe zatknúť politika, ktorého najprv zdrogoval a potom odviezol do hotelovej izby, kde je mŕtvola muža. Všetko zinscenoval tak, aby to vyzeralo, že dotyčný politik vraždil. Liz s Resslerom Výrobcu mocných zatknú a počas bitky zastrelia. Red sa potom pod nátlakom prizná Elizabeth, že zabil jej otca Sama.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist