DajTo

Lovec zločincov IV (14-16/22)

25.8.2019 od 17:30 do 20:15

IV. 14
Finch je povolaný do poroty súdiacej prípad vraždy riaditeľky komunikačnej firmy. V porote sa zoznámi s učiteľkou Emmou, a tá je prekvapivo ďalším ich číslom. Finch s Reesom zistia, že niekto na Emmu tlačí, aby porotu ovplyvnila. Podarí sa im s pomocou Zoe chytiť vydierača a odhaliť skutočného vraha? Finch chce z ich práce vynechať Fusca, aby nedopadol ako Shawová, ale ten sa nenechá odradiť. A Reese sa začína zbližovať s psychologičkou Iris.

IV. 15
Finch a Reese majú plné ruky práce, aby ochránili počítačovú programátorku, ktorá pracuje pre spoločnosť vyrábajúcu mobilné aplikácie. Je presvedčená, že aplikácia, ktorú jej spoločnosť vyvinula, môže viesť u ľudí s depresiami až k pokusom o samovraždu. Finchovi sa medzitým ozýva Claire Mahoneyová, ktorej neskôr prezrádza tajomstvo o Samaritánovi. Veľmi skoro sa ukáže, že Claire pracuje priamo pre Samaritán.

IV. 16
Ohrozená je tentoraz študentka Harper, ktorá si privyrába v obchode s liečivou marihuanou. Finch a Reese zistia, že cez obchod perú špinavé peniaze Kolumbijčania a Bratstvo. Keď ale chcú Harper chrániť, vyjde najavo, že ide o podvodníčku, ktorá mení totožnosti a živí sa lúpežami. Naposledy ukradla peniaze drogovému kartelu. Root sa medzitým pokúša podniknúť dôležitý krok k porazeniu Samaritána.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist