WAU

9-1-1 II (16)

23.8.2019 od 21:55 do 22:55

Na rozlúčkovej oslave riaditeľa banky dôjde k nešťastiu. Pri zásahu záchranárov sa Hen ocitne v smrteľnom nebezpečenstve. Po skončení akcie čaká jednotku ďalšie šokujúce prekvapenie – záchranári budú musieť čeliť grotesknému obvineniu zo strany polície, že počas zásahu v banke ju plánovali vylúpiť.
Hasičov privolajú do banky, kde sa nachádzajú obete vystavené chemickým látkam. Do tuhého začne ísť vo chvíli, keď sa v ohrození života ocitne aj záchranárka Hen. To však hasiči ešte netušia, že po zásahu ich polícia obviní z pokusu o bankovú lúpež.
V banke skolabujú riaditeľ aj zamestnanci. Keď na miesto dorazia hasiči zo stanice 118, Eddieho zarazia podivné príznaky. Po príchode protichemickej špeciálnej jednotky sa aj Hen ocitne v smrteľnom nebezpečenstve. Jej kolegovia musia vynaložiť všetky sily, aby ju zachránili. Po ukončení akcie ale záchranárov čaká ďalšie prekvapenie, keď ich navštívi polícia a všetci sú zrazu podozriví z trestného činu - plánovanej bankovej lúpeže!
Losangeleskí záchranári sa musia vyrovnávať s neustálym stresom v práci a problémami v súkromí.
Na tiesňovú linku 911 v Los Angeles denne volajú desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzi či ohrození života. Hasiči, policajti, záchranári a dispečeri pomáhajú nielen v týchto nebezpečných situáciách. Aj oni majú svoje vlastné problémy, ktoré musia riešiť v súkromí.
Členovia záchranárskych, hasičských a policajných zložiek v Los Angeles sú moderní hrdinovia. Okrem toho, že denne nasadzujú vlastné životy a zachraňujú cudzích ľudí, musia pomáhať aj svojim kolegom, priateľom a známym, alebo riešiť osobné či rodinné problémy. Ale to len v prípade, že im na súkromie zostane voľný čas.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist