DajTo

Mesto tieňov II

23.8.2019 od 02:50 do 05:45

II. 8 – Sladká smrť
V tichej štvrti hlavného mesta sa v obľúbenej cukrárni nájdu mŕtve telá jej majiteľov. Komu mohol prekážať starší manželský pár? Výhražné esemesky v mobile, nespokojnosť bývalých zamestnancov či ochladené vzťahy so synovou rodinou svedčia o tom, že na prvý pohľad neškodní manželia mali zrejme aj svojich nepriateľov.

II. 9 – Vražedná sieť
Na jednom zo zabehnutých bratislavských sídlisk sa stane vražda – ktosi v byte za bieleho dňa zabije otca rodiny. Polícia ešte nestihne poriadne rozbehnúť vyšetrovanie a už je tu ďalšie mŕtve telo – lekárka v zdravotnom stredisku. A takmer vzápätí pribudne pokus o vraždu miestneho kňaza. Ľudom z okolia už praskajú nervy – kto spôsobil, že sa ich pokojný domov mení na štvrť hrôzy? Jana sa blíži k odpovedi na túto otázku, no netuší, že jej vlastný život je v ohrození...

II. 10 – Biele mäso
Pri Seneckých jazerách sa nájde telo mŕtvej ženy. Nikto z okolia túto ženu nepozná, nikto ju v živote nevidel. Polícia zistí, že išlo o prostitútku – vyzerá to na zločin, ktorý presahuje hranice jedného štátu. Ivanov tím musí začať spolupracovať s Viedňou. Biele mäso, drogy a gangy sú však zrejme iba pozadie jedného obyčajného ľudského nešťastia.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist