DajTo

Práskač

13.8.2019 od 20:15 do 22:35

Krátka anotácia:
Aby zachránil svojho pubertálneho syna pred nespravodlivým uväznením, infiltruje sa zúfalý otec do nebezpečného drogového kartelu.

Anotácia:
Dospievajúcemu mladíkovi, ktorý bol neprávom obvinený z distribúcie drog, hrozí prísny trest odňatia slobody v minimálnej dĺžke 10 rokov. Jeho zúfalý otec John Matthews (Dwayne „The Rock“ Johnson) sa rozhodne zachrániť ho za každú cenu. Dohodne sa s advokátom a ako tajný informátor sa infiltruje do drogového kartelu. Pri nebezpečnej misii však bude riskovať úplne všetko, vrátane svojej rodiny a vlastného života...

Dlhá anotácia:
Sedemnásťročný Jason (Rafi Gavron) si riadne zavarí, keď uňho polícia nájde drogy jeho najlepšieho kamaráta. Keďže zjavne nikoho nezaujíma, že mu v skutočnosti nepatria, či to, že ide o jeho prvý konflikt so zákonom, Jasonova zúfalá mama Sylvie (Melina Kanakaredes) požiada o pomoc svojho exmanžela, stavebného podnikateľa Johna (Dwayne Johnson). Má syna presvedčiť, aby spolupracoval s políciou, inak skončí za mrežami – na minimálne desať rokov! Lenže Jason zaťato odmieta vyšetrovateľom čokoľvek povedať, a tak nešťastný John pristúpi na neobvyklú dohodu s ambicióznou prokurátorkou Joanne (Susan Sarandon) namiesto neho – súhlasí, že sa pod falošnou identitou infiltruje do mexického kartelu a drogového dílera Malika (Michael Kenneth Williams) naservíruje polícii takpovediac v darčekovom balení, aby na oplátku Jasonovi skrátili väzbu na jediný rok. Nanešťastie je však John v prestrojení taký presvedčivý, že netrvá dlho a do svojich služieb si ho osobne vyberie sám najvyšší drogový boss Juan Carlos Pintera, prezývaný El Topo (Benjamin Bratt) – nanešťastie preto, že prokuratúre už zrazu pôvodná dohoda nestačí a namiesto Malika chce od Johna na striebornom podnose El Topa!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist