DajTo

Lovec zločincov IV (19-21/22)

20.7.2019 od 17:25 do 20:15

IV. 19
Stroj označí ako rizikovú osobu riaditeľa softvérového gigantu. Je označený za defraudanta, zatknutý a krivo obvinený. Pred zabitím spoluväzňom ho zachráni Reese. Vyjde najavo, že po ňom ide Samaritán a krach na burze spôsobil práve kvôli tomu, aby ho finančne zničil. Finch a ostatní nájdu tajnú základňu Samaritána. Dôjde tam k prestrelke s jeho agentmi. Root sa zmocní záhadného kufríka, vnútri ale nájde len Fabergeovo vajce.

IV. 20
Tím rieši prípad, ktorý je spojený s vraždou, ktorá sa stala dávno v minulosti. Stroj totiž vygeneruje meno Chasea Pattersona, ktorý bol kedysi obvinený z vyvraždenia celej rodiny svojich príbuzných. Chaseovi sa podarilo vtedy utiecť a celých sedem rokov sa skrýval v Paríži. Dnes sa vrátil a ihneď sa ocitá v ohrození.

IV. 21
Medzi mafiánskymi gangmi prepukne vojna a Stroj vygeneruje ďalšie číslo. Toto číslo patrí mafiánovi Carlovi Eliasovi. Prípadu sa okamžite ujímajú Reese a Fusco, ktorí Eliasa nájdu v jeho úkryte v jednej banke na Manhattane. Bohužiaľ na miesto dorazia neskoro a spoločne s Eliasom sú zajatí Dominicom a jeho ľuďmi.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist