DajTo

Lovec zločincov IV (16-18/22)

14.7.2019 od 17:25 do 20:15

IV. 16
Ohrozená je tentoraz študentka Harper, ktorá si privyrába v obchode s liečivou marihuanou. Finch a Reese zistia, že cez obchod perú špinavé peniaze Kolumbijčania a Bratstvo. Keď ale chcú Harper chrániť, vyjde najavo, že ide o podvodníčku, ktorá mení totožnosti a živí sa lúpežami. Naposledy ukradla peniaze drogovému kartelu. Root sa medzitým pokúša podniknúť dôležitý krok k porazeniu Samaritána.

IV. 17
Ďalší muž, ktorého sa tím snaží zachrániť, je psychológ Dr. Shane Edwards, ktorý sa nedokázal vyrovnať s tým, že mu bola pred ôsmimi rokmi zavraždená jeho žena. Edwards sa mstí ľuďom, ktorí nejakým spôsobom ubližovali jeho pacientom. Keď je ale z väzenia prepustený údajný vrah jeho ženy, pripraví obzvlášť rafinovanú pomstu.

IV. 18
Stroj vyžreboval číslo lovkyne ľudí, Frankie Wellseovej, ktorá sa pokúša dostať svojho šéfa Raya Pratta, ktorému sa chce pomstiť za smrť svojho brata. Ray navyše svojmu zamestnávateľovi ukradol značnú časť peňazí. Teraz po Rayovi ide nielen jeho bývalý zamestnávateľ, Frankie, ale aj miestni gangstri, ktorí pochopia, že Ray ohrozuje aj ich. Tím súčasne rieši aj druhý prípad. Stroj totiž vygeneroval číslo Beth, ktorej Finch nedávno inštaloval do počítača svoj špeciálny softvér.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist