DajTo

Lovec zločincov IV (13-15/22)

13.7.2019 od 17:25 do 20:15

IV. 13
Reese s Root sledujú kamión s unesenou Shawovou do mestečka Maple. Nájdu ho prázdny a zakrvavený. Zdanlivo pokojné mestečko sa stalo korisťou Samaritána, ktorý tu experimentuje na ľuďoch. V miestnej továrni objavia sekretárku z burzy. Aj na nej Samaritán testuje akýsi nervový implantát. Zatiaľ čo v New Yorku Fusco s policajtkou Dani Silvou preverujú ďalšieho človeka, ktorého označil Stroj. Ako sa ukáže, nie je to obyčajný človek, ale profesionálny zabijak.

IV. 14
Finch je povolaný do poroty súdiacej prípad vraždy riaditeľky komunikačnej firmy. V porote sa zoznámi s učiteľkou Emmou, a tá je prekvapivo ďalším ich číslom. Finch s Reesom zistia, že niekto na Emmu tlačí, aby porotu ovplyvnila. Podarí sa im s pomocou Zoe chytiť vydierača a odhaliť skutočného vraha? Finch chce z ich práce vynechať Fusca, aby nedopadol ako Shawová, ale ten sa nenechá odradiť. A Reese sa začína zbližovať s psychologičkou Iris.

IV. 15
Finch a Reese majú plné ruky práce, aby ochránili počítačovú programátorku, ktorá pracuje pre spoločnosť vyrábajúcu mobilné aplikácie. Je presvedčená, že aplikácia, ktorú jej spoločnosť vyvinula, môže viesť u ľudí s depresiami až k pokusom o samovraždu. Finchovi sa medzitým ozýva Claire Mahoneyová, ktorej neskôr prezrádza tajomstvo o Samaritánovi. Veľmi skoro sa ukáže, že Claire pracuje priamo pre Samaritán.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist