DajTo

Križovatka smrti (5-7/13)

25.6.2019 od 22:55 do 01:05

5
Leea navštívi jeho sestra Kim a dá mu tip na pašerákov z Quantu, ktorí do LA začínajú voziť ženy na nelegálnu prácu. Lee to prezradí Coleovej, ale zatají fakt, že o tom vie od svojej sestry Kim. Vďaka Geraldovi sa tím dostane k Zho Tuovi, na ktorého sú za pašeráctvo vydané zatykače hneď v niekoľkých krajinách. Zadržia ho, ale krátko na to stanicu prepadne Quanta a zabijú ho skôr, než stačí vypovedať. Coleovú si zavolá FBI. Dozvie sa, že Kim je tajná agentka, ktorá sa má pokúsiť rozložiť organizáciu zvnútra. Coleová ale túto informáciu neprezradí Leeovi.

6
Lee a Carter riešia prípad policajtky Jenny, ktorú niekto zavraždil na vysokej škole, keď v prestrojení pátrala po výrobcovi novej syntetickej drogy menom Raxxa. Detektívi sa do školy nechajú nasadiť ako učitelia, aby zistili, kto drogu vyrába a predáva. Zistia, že Raxxa predávaná v škole nie je pôvodná. Originál drogy totiž distribuuje zločinecký kartel vedený Elisou Montoyovou. A práve Elisa je ďalší, kto pátra po záhadnom výrobcovi.

7
Lee a Carter sa na diaľnici náhodou pripletú do prepadnutia auta bezpečnostnej služby, na ktoré zaútočia motorkári. Detektívi tomu zabránia a potom navštívia majiteľa baru, ktorý si ozbrojené vozidlo najal. Pri prehliadke objavia nelegálne drogové laboratórium. Ukáže sa, že muž, ktorý mal na starosti nakladanie ozbrojeného vozidla, majiteľovi za odplatu drogy prevážal. Prípad ale pôsobí až príliš učebnicovo, a tak pátrajú ďalej...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist