DajTo

Lovci pokladov I

2.6.2019 od 00:30 do 03:15

9/10
Keď sa celá planéta trasie od zemetrasení, Flynn Carsen sa vracia, aby objavil tajnú pravdu, ktorá je za týmito nešťastiami: draci sa prebúdzajú. Západný a východný drak sa pripravujú na vojnu a budú závisieť od Knižnice, ktorá ako jediná neutrálna strana v tajnom svete mágie bude vyjednávať prímerie. Nanešťastie sa neobjavia iba draci, ale aj zástupcovia všetkých tajných síl magického sveta a žiadajú satisfakciu. Ba čo horšie, Flynn je manévrovaný preč z jeho pozície vyjednávača. Ezekiel Jones, sebecký zlodej, a osoba, ktorá ho neznáša najviac - Jenkins – musia priniesť mier do magického sveta. Flynn a ostatní sa vydajú hľadať ukradnutý predmet do stredu konfliktu. Kým prehľadávajú Vatikán, medzi Baird a Flynnom dochádza k stretu v otázke vodcovského štýlu. Flynn zistí, že nedokáže byť opäť šéfom keď tím vedie Baird a buduje si dôveru medzi svojimi ľuďmi. Veci sa iba zhoršujú keď nájdu artefakt, ktorý skriví každého člena tímu do najhoršej verzie seba samého. Dokáže Baird zastaviť najhoršiu verziu Flynna Carsena predtým, než nasmeruje sily Knižnice k zlu?
10/10
Flynn Carsen sa vracia s plánom konečne lokalizovať stratenú Knižnicu a pripojiť ju k Jenkinsovej prístavbe. Použijúc predmety získané Knihovníkmi počas ich dobrodružstiev - ako keby osudovou náhodou – otvorí bránu do prázdna medzi priestorom a časom. Avšak Flynnov východ padne do rúk únoscov, ktorým sú Dulaque a Hadia spoločnosť! Dulaque ho používa na cestovanie do jedného z centier magickej sily, a jednou ranou nožom pretne vlákno osudu. Iba plukovníčka Baird, ktorá sa teraz prediera inými verziami histórie, to môže napraviť. Dokáže to však s nejakým Flynnom Carsenom, ktorý nikdy nebol Knihovníkom, a pri svojom krvavom osude, ktorý ju doháňa?

1/10
V snahe opäť získať zbraň hromadného ničenia sa stretávajú cesty plukovníčky Eve Baird, protiteroristickej expertky NATO, a experta na okultizmus Flynna Carsena, ktorý hľadá stratený démonický artefakt. Po zúrivej bitke zbraní a mágie sa Baird ocitne pritiahnutá k záhadnému mužovi, ktorý si hovorí „Knihovník”. Baird je čoskoro pozvaná, aby sa pridala k dávnej organizácii známej len ako „Knižnica”, založenej na nekonečnom množstve artefaktov, ktoré sú skryté hlboko pod New York City. Teraz v tíme už aj s Flynnom, ktorý je pološialený z dekády magických dobrodružstiev, siahajúcich do celého sveta, sa Baird zapletie do dávneho boja medzi Knižnicou a Haďou spoločnosťou. Hadia spoločnosť sú okultisti, ktorí chcú prinavrátiť mágiu a používať ju na ovládanie sveta. Na ich čele stojí záhadný Dulaque. Čoskoro Flynn a Baird bojujú s časom, aby zachránili životy iných neobyčajných ľudí, ktorých si Hadia spoločnosť vzala na mušku a chce ich zavraždiť: génius vedy a synestétka v jednej osobe Cassandra Cillian, Jacob Stone, expert na umenie a históriu žijúci drsným životom, a neslávne známy „high-tech” zlodej Ezekiel Jones. Títo traja odhalia hlbšie sprisahanie, plán Hadej spoločnosti získať kľúč ku všetkému magickému – starodávnu korunu kráľa Artuša.
2/10
Knihovníci opäť získali korunu kráľa Artuša, avšak zisťujú, že ide o súčasť smrtiacej pasce, ktorú im nastavili ich dávni nepriatelia, Hadia spoločnosť. Teraz je Knižnica stratená v čase a priestore, Flynn je smrteľne ranený a Dulaque získal skutočný kľúč k jeho schéme: Excalibur, čarovný meč kráľa Artuša. Na úteku sa Knihovníci utiahnu do malého bezpečného domu, ktorý je prístavbou Knižnice, a vedie ho brilantný a výstredný Jenkins. Knihovníci musia zastaviť Dulaquea, ktorý chce prinavrátiť do sveta mágiu, avšak na to sa musia vlámať do Buckinghamského paláca.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist