DajTo

Priatelia VI

30.5.2019 od 13:30 do 14:55

VI. 16
Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross a Joey sedia spolu doma a zamýšľajú sa nad tým, ako by asi vyzerali ich životy, keby sa všetko vyvíjalo úplne inak. A po zhliadnutí ich "predstáv a snov" je zrejmé, že sú vlastne všetci spokojní s tým, ako žijú dnes. Najmä preto, že by určite nemali tak skvelú partiu priateľov.

VI. 18
Rossa pri čítaní hodnotení svojich učiteľských schopností od študentov zaujme text študentky, ktorá píše, že ako profesor je skvelý. Dievča sa volá Elizabeth Stevensonová a pozve Rossa na rande. Ten sa do nej zamiluje, ale svoj vzťah musí skrývať, pretože práve toto školský poriadok zakazuje. Joey objaví, že Chandlerova kamarátka nakrúca film s Al Pacinom. Preto chce s Chandlerovou pomocou získať jednu z rolí. Byt Phoebe a Rachel zhorel po požiari. Preto sa Phoebe rozhodne, že bude na istý čas bývať v niektorom byte svojich priateľov. Než sa ujasní, kto bude tým "šťastlivcom" - spôsobí poriadny rozruch.

VI. 19
Joeymu sa nečakane pokazila chladnička. Pokúša sa získať na opravu nejaké peniaze od Rachel a neskôr rovnako neúspešne od Chandlera. Ross predstaví všetkým priateľom svoju novú priateľku Elizabeth. Priatelia mu príliš neveria, pretože sa im zdá pre neho príliš mladá a neskúsená. Keď Elizabeth odíde na prázdniny na Floridu, žiarlivý Ross sa radšej vyberie za ňou. Rachel márne hľadá vhodného partnera, s ktorým by mohla ísť na dobročinný ples.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist