DajTo

Mŕtvy bod (17-20/23)

22.4.2019 od 03:00 do 05:45

17
Pattersonová zistí, že jej bývalý priateľ David ešte pred svojou smrťou vyriešil ďalšie tetovania na tele Jane Doe. Rozhodne sa, že sa vydá pátrať na vlastnú päsť. Cesta po stopách, ktoré jej David zanechal, ju ale privedie do veľkého nebezpečenstva a Wellerovmu tímu dá veľa práce, kým prídu na to, kde ju hľadať.
18
FBI sa rozhodne využiť služby jedného zo zločincov, Richa Dotcoma, aby dolapila muža, ktorého rad teroristických organizácií využíva akoby svojho bankára. Aby ho vylákal, chce mu ponúknuť obrazy, ktoré boli pred časom ulúpené z Gardnerovho múzea. Jane navštívi Wellerovho otca v nemocnici a začína uskutočňovať Oscarov plán, keď predstiera, ako si spomína na udalosti z ich spoločného detstva. Mayfairovú zaskočí, keď sa náhle objaví jej priateľka Sofia, ktorú už pokladala za mŕtvu.
19
Ďalšie Janenino tetovanie smeruje na pôdu univerzity, kde zrejme dochádza k podvodom s udeľovaním štipendií. Vo chvíli, keď vyšetrovatelia dorazia, začne v budove školy streľba. Tím sa musí rozdeliť a postupne s ich zásahom sa odkrývajú aj vlastné príbehy vyšetrovateľov - vzťah Wellera s jeho otcom, Jane s Oscarom, gamblerská závislosť Nataše aj Readeov rozchod so Sárou, rovnako ako jeho návštevy u krajčíra.
20
Tím má v starostlivosti dcéru hľadaného teroristu, ktorá je autistka a so svojím okolím komunikuje len prostredníctvom svojich obrázkov. V tých sú však okrem motívu z Janeninho tetovania obsiahnuté aj informácie, ktoré by mohli zabrániť chystanému teroristickému útoku. Aby ich mohla FBI získať, je nútená podniknúť riskantný experiment.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist