DajTo

Mŕtvy bod (13-16/23)

21.4.2019 od 03:00 do 05:45

13
Zadržaná ruská špiónka chce povedať súdu informáciu o tom, že jej vláda má svoj zdroj vo vnútri FBI. Než stačí prezradiť jeho meno, je zavraždená. Vyšetrovania sa ochotne ujíma zákerný inšpektor Fischer, ktorý vidí možnosť ako sa pomstiť Mayfairovej. Začne preverovať každého z tímu. V prípade Jane sa mu podarí zistiť, že v čase smrti šéfa CIA Jane tajne odišla zo svojho bytu. Potom ju obviní z vraždy.
14
Počas svojho pátrania týkajúceho sa ďalšieho tetovania, sa tím dostane do ťažkej prestrelky a zároveň zmarí dlho pripravovanú operáciu newyorských detektívov. Pattersonová si ale na mieste všimne maľby na stene venovanej pamiatke mladej speváčky Palomy Diazovej, ktorá bola zavraždená pred siedmimi rokmi. Mal ju zabiť jej priateľ, ktorý čaká v cele smrti na popravu. Zdá sa, že všetko ale prebehlo inak, a pátranie privedie tím na stopu obchodníkov s bielym mäsom. Tí majú svojich podplatených ľudí na imigračnom a s ich pomocou si vyberajú ďalšie dievčatá.
15
V noci pred vernisážou populárneho umelca dôjde ku krádeži plátna Horiacej ruže. Motív na obraze je totožný s jedným z Janeniných tetovaní. Maliar však zostáva v prísnej anonymite, na verejnosti ho zastupuje jeho agentka, a tak tím najprv musí vypátrať jeho totožnosť. Ukáže sa, že ide o veľmi nebezpečnú úlohu, pretože po rovnakej stope sa vydávajú aj tí, ktorí chcú Jane zlikvidovať.
16
Tím rieši prípad prepadnutie ozbrojeného vozidla prevážajúceho kradnutý sarin a odhaľuje, že za všetkým stojí skorumpovaný generál, ktorý plyn predával do Južnej Kórey. Jane sa dostane do konfliktu s Oscarom, ktorý od nej žiada, aby sa zblížila s Kurtom. Pattersonovej zavolajú z reštaurácie, kde Dávid pred časom dohodol rezerváciu pri príležitosti ich jednoročného výročia. Tam na ňu čaká skrytý odkaz od Davida.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist