DajTo

Mŕtvy bod (9-12/23)

20.4.2019 od 20:15 do 23:30

9
Pattersonová nájde v tetovaniach Jane ďalšiu stopu, ktorá vedie na internetové fórum, kde niekto ponúka zoznam mien a adries ľudí utajovaných v rámci programu na ochranu svedkov. Weller s Jane sa vydávajú za manželský pár nájomných zabijakov, ktorý chce zoznam kúpiť. Medzitým sa David, ktorý chce získať Pattersonovú späť, rozhodne na vlastnú päsť pokračovať v pátraní po osobe, ktorá zanecháva šifrované správy v knižnici Brooklynskej historickej spoločnosti.
10
Pattersonová sa snaží vypátrať ženu, ktorá zavraždila Davida. Tímu prichádza na pomoc agentka Sloanová z protišpionážneho oddelenia. Ukazuje sa totiž, že prezradením systému odovzdávania šifrovaných správ v knižnici Brooklynskej historickej spoločnosti bola ruská špionážna služba zasiahnutá na citlivom mieste. Reakcia Rusov je rázna. Musia aktivovať spiacich agentov a povraždiť vopred určené ciele.
11
O Pattersonovú sa zaujíma kontrolór Úradu profesijnej zodpovednosti zvláštneho oddelenia FBI, ktorý prešetruje závažné pochybenia agentov. Wellerov tím odlieta do Turecka na základe stôp zašifrovaných v Janeninom tetovaní. Pátranie ich zavedie na opustený ostrov v Čiernom mori, kde objavia lietadlo, ktoré už dlhšiu dobu bolo nezvestné. Teraz je v rukách islamských teroristov, ktorí s ním chcú západnému svetu zasadiť ťažký úder.
12
Objaví sa ďalší človek, ktorý si nič nepamätá o svojej minulosti. Podľa všetkého ide o bývalého vojaka, ktorý podľa armádnych zdrojov padol v Iraku. Jeho meno je ukryté aj v jednom z Janeniných tetovaní, spolu s menami ďalších štyroch, údajne tiež zabitých vojakov. Dôkazy nasvedčujú tomu, že na vojakoch ktosi robil tajné pokusy s nelegálnymi látkami, ktoré z nich mali urobiť "super vojakov".

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist