DajTo

Mŕtvy bod (5-8/23)

19.4.2019 od 02:55 do 05:40

5
Dvaja ozbrojení muži obsadia správnu budovu Združenia mestských zamestnancov a držia tamojších pracovníkov a návštevníkov ako rukojemníkov. Na miesto dorazí aj FBI, pretože adresa úradu bola zašifrovaná v jednom z Janeniných tetovaní. Ukáže sa, že budova skrývala ďalšie tajomstvo. V pivnici mala CIA zriadenú tzv. "Black site", miesto, kde väznila a mučila ľudí.
6
Na internete sa objaví aplikácia, ktorá umožňuje sledovať vládne vozidlá vybavené GPS lokátormi. Tú teroristické skupiny využívajú na prepadnutia a útoky. Logo aplikácie - rohatá sova - je tiež jedným z Janeniných tetovaní. Tímu sa podarí vypátrať mladú hackerku, ktorá zariadenie vyrobila, domnievala sa však, že pracuje pre vládnu agentúru NSA. Je potrebné vypátrať, kto za celou podvodnou akciou stojí.
7
Pattersonovej sa podarí rozlúštiť odkazy z Janeninho tetovania. Je to adresa odľahlého miesta na vidieku, kde nie je mobilný signál a kam ani nedosahuje ruka zákona. Nájdu tu Saula Guerrera, hľadaného zločinca, ktorého spis drží Mayfairová vo svojej kancelárii a odmieta ho vydať na preskúmanie. Číslo tohto spisu je pritom aj na jednom z Janeniných tetovaní.
8
V jednom z policajných okrskov dôjde k vraždám dvoch policajtov. Najskôr sa zdá, že ide o odvetu za zastrelenie neozbrojeného černošského chlapca. Vyšetrovaním sa zistí, že niekto využíval zábery z osobných kamier policajtov na vydieranie a vraždy mali zrejme byť vybavovaním účtov. Mayfairová rozpráva Kurtovi Wellerovi o okolnostiach operácie Daylight.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist