DajTo

Arrow IV (6, 9/23)

19.4.2019 od 12:25 do 16:00

6
Oliver ďalej pracuje na svojej kampani a Felicity ďalej pátra po Rayovi s pomocou Curtisa. Rayovi sa podarí zaslať Felicity ďalšiu správu, kde jej oznámi, že výbuch prežil, pretože jeho oblek sa spolu s ním úspešne zmenšil. Zároveň jej oznámi, že je držaný ako väzeň a povie jej, kde zohnať zariadenie, ktoré ho navráti do správnej veľkosti. V ďalšom odkaze je zistené, že Raya uniesol Darhk, ktorý by rád získal jeho technológiu. Tímu sa podarí Darhka nájsť a spoločnými silami ho vrátiť späť do jeho pôvodnej veľkosti. Sara sa medzitým rozhodne, že so svojou túžbou po krvi naloží tak, že odíde z mesta, aby nad sebou opäť získala kontrolu.

7
Diggle sa dozvedá nečakanú pravdu o svojom bratovi. Oliver dostáva ponuku od Darhka a Thea ďalej márne čelí túžbe po krvi, s ktorou jej chce opäť pomôcť Malcolm.

8
Oliver s Barrym schovajú Kendru a Cartera ďaleko od civilizácie, aby mohli vymyslieť, ako poraziť Vanadala Savage. Felicity, Thea, Diggle a Laurel sa snažia vytvoriť zbraň, ktorá by Savage zničila a Oliver sa domnieva, že má syna, čo si chce aj preveriť.

9
Oliver vyhlasuje Darhkovi verejnú vojnu, na čo Darhk hodlá reagovať. Počas jeho sviatočného večierku unesie Digglea, Felicity a Theu a ich záchrana nebude jednoduchá.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist