DajTo

Mŕtvy bod (1-4/23)

18.4.2019 od 20:15 do 23:40

Všeobecná anotácia:
Na newyorskom Times Square sa nájde taška, v ktorej je živá mladá žena, ktorej telo je pokryté záhadným tetovaním. Vôbec nemá tušenie, kto je, odkiaľ prichádza a ako sa tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, ktorého meno má vytetované na chrbte, bol vďaka tomu povolaný k prípadu. Začína sa domnievať, že každé tetovanie je vodítkom k zločinom, ktorých bude treba vypátrať. S každým vyriešeným prípadom sa agenti dostávajú bližšie k identite záhadnej krásky, ktorú zatiaľ pomenovali Jane Doe (neznáma).

1
Na Times Square je uprostred davu chodcov nájdená veľká taška. Polícia ihneď vyľudní námestíie a k taške je povolaný pyrotechnik. Na jeho prekvapenie vylezie z tašky nahá, potetovaná žena. Ďalšie vyšetrovanie ukáže, že žena si vôbec nič nepamätá. Ktosi jej pomocou špeciálnej drogy doslova vymazal pamäť ...
2
Pattersonovej sa podarí rozlúštiť časť tetovania na tele Jane Doe. Stopa vedie k majorovi Gibsonovi, niekdajšiemu pilotovi USAF v Iraku a v Afganistane. Gibson má z čias svojho pôsobenia v letectve nevybavené účty s niektorými z bývalých kolegov a rozhodne sa pomstiť dosť razantným spôsobom.
3
Po lúpežnom prepadnutí klenotníctva zostane na mieste jeden postrelený lupič. Má totožné tetovanie ako Jane. Je teda možné, že by mohol poznať jej minulosť. Agenti čakajú, pokým sa preberie po operácii z narkózy, aby ho mohli vypočuť. K mužovi sa ale snaží dostať aj zvyšok gangu.
4
Pattersonovej sa podarí rozlúštiť ďalšie z Janeniných tetovaní. Je to fragment logá Strediska pre kontrolu chorôb, kde prechovávajú vzorky tých najnebezpečnejších chorôb. Pri návšteve tímu FBI sa zistí, že z prísne stráženého pracoviska zmizlo desať ampuliek s vírusmi. New Yorku hrozí epidémia.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist