DajTo

Teória veľkého tresku X

25.3.2019 od 15:00 do 16:40

X. 14
Sheldon síce robí pokroky, čo sa týka rozpoznávania pocitov druhých, napriek tomu mu príde ako dobrý nápad vyskúšať detektor emócií. Ukáže sa, že funguje celkom dobre, keď odhalí, že je Leonard naštvaný na Penny, že k nim pozvala brata, bez toho by to s ním prebrala.

X. 15
Sheldon, Leonard a Howard sú pred dokončením svojho navádzacieho systému pre armádu. Sheldon si myslí, že by mohol byť ešte menší. Leonard preto vytiahne eso z rukáva, a aby sa Sheldona na chvíľu zbavil, venuje mu voucher na riadenie skutočnej lokomotívy. Medzitým sa ale v laboratóriu zastaví plukovník Williams a Sheldonove výpočty ho zaujmú. Chce mať systém tiež menší. Leonard s Howardom musia preto Sheldona presvedčiť, aby sa zase vrátil.

X. 16
Sheldon a Amy majú rande v reštaurácii. Stretnú tam geológa Berta, ktorý tam má zraz so slečnou z internetu. Tá však nedorazí, tak si Bert prisadne k nim a Amy zistí, že vie o tom, že má so Sheldonom sex len raz do roka. Ukáže sa, že Sheldon preberá ich sexuálny život s kadekým. Amy sa naštve a Sheldonovi dôjde, že by nemal s ľuďmi preberať intímne detaily jeho vzťahu s Amy.

X. 17
Blíži sa Comic-Con. Kamaráti by na neho radi vyrazili. Začínajú sa však objavovať problémy. Rajesh na Comic-Con nemá peniaze, pretože sa práve finančne osamostatnil a musí šetriť. Najal si Sheldona, aby spravoval jeho financie, a ten mu zakázal vyhadzovať peniaze za hlúposti. Howard má malé dieťa a Bernadette sa moc nepáči, že by bol päť dní preč. A Penny s Leonardom majú síce v pláne ísť spolu, ale nevedia, ako jedom druhému povedať, že sa im do toho nechce.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist