DajTo

Teória veľkého tresku VIII

15.2.2019 od 14:40 do 16:25

VIII. 10/24
Sheldon a Amy chystajú posledný diel internetovej náučnej relácie o vlajkách. Lenže skončiť s niečím takým nebude pre Sheldona vôbec jednoduché. Ostatní chalani medzitým upratujú veci zosnulého profesora Abbotta a narazia na niečo, čo by mohlo znamenať obrovský prelom v Abbottovej kariére.
VIII. 11/24
Blížia sa Vianoce. Partia priateľov plánuje tradičný vianočný večierok. Nikomu sa však nechce pustiť do príprav. Až na Amy, ktorá má s večierkom veľkolepé plány. Leonard a Howard medzitým riešia problémy s holubom, ktorý uviazol v ich izolovanej miestnosti na elektrozariadenie, do ktorej sa nemalo dostať ani zrnko prachu.
VIII. 12/24
Sheldon s Leonardom sa tešia na večer strávený hraním hry na tému Pána prsteňov. Lenže dámy s ich rozhodnutím nesúhlasia a rozhodnú sa vytiahnuť ich von. A tak Sheldon s Leonardom skončia na sedačkách v obchode s dámskym oblečením. Raj medzitým čaká správy od NASA o tom, či sa sonda vyslaná na Pluto pred deviatimi rokmi zapne a bude fungovať tak, ako má.
VIII. 13/24
Sheldon stagnuje. Nedarí sa mu v jeho bádaní. Rozhodne sa preto pre experiment. Aby podnietil svoju vlastnú predstavivosť, začne budovať tvorivé prostredie. A nebol by to Sheldon, keby v tom nebolo niečo extra. Tvorivé prostredie musí byť podľa neho plné stresu a nepríjemnej atmosféry, ktorú mu majú pomôcť vybudovať jeho priatelia.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist